Banca privada i personal

Tornar
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Risc baix
  • Risc alt

Este dato es indicativo del Plan de Pensiones y puede variar a lo largo del tiempo. Está calculado en base a datos simulados que, no obstante, pueden no constituir una indicación fiable del futuro perfil de riesgo del Plan. La información del perfil de riesgo de cada Plan está disponibe www.unicajabanco.es

 

El cobro de la prestación o el ejercicio del derecho de rescate sólo es posible en caso de acaecimiento de alguna de las contingencias o supuestos excepcionales de liquidez regulados en la normativa de Planes y Fondos de Pensiones.

El valor de los derechos de movilización, de las prestaciones y de los supuestos excepcionales de liquidez depende del valor de mercado de los activos del Fondo de Pensiones y puede provocar pérdidas relevantes.

Banca personal

BANCA PERSONAL

Banca personal d'Unicaja Banco

Una banca propera és aquella que s'acosta a tu a través d'un gestor personal que atendrà tots els teus interessos financers. Amb la nostra banca personal, rebràs un servei exclusiu, més proper i directe.

 

Tot això, amb el suport i l'experiència d'un banc amb vocació social i territorial, que treballa per a clients com tu.  Un aliat ideal per al teu negoci, gràcies a una trajectòria centenària de solvència i solidesa financera.

Gestor personal

El teu gestor de banca personal serà capaç d'atendre't, orientar-te i es convertirà en el responsable de la teva satisfacció. A més, en la nostra banca digital podràs sentir-te igualment atès en les teves gestions habituals, ja que posem al teu abast una sèrie de serveis perquè les simplifiquis.

 

+34 952 07 62 49.

 

UNIVÍA

 

Amb UniVía podràs pagar els teus impostos còmodament amb total seguretat, així com realitzar qualsevol tipus de transferència.

 

BANCA MÓVIL

 

Gaudeix de tot el potencial de gestió que ofereix Unicaja Banco a través del teu tablet o smartphone. Amb la nostra APP mòbil, podràs realitzar les operacions més habituals.

 

UNIBUZÓN

 

Amb el servei de correspondència electrònica a través d'Univía, pots tenir tots els justificants de les operacions al teu ordinador, per consultar-los i imprimir-los en PDF quan vulguis i de forma gratuïta.

 

Orientació personal

FONS D'INVERSIÓ (1)

 

A més de triar entre una multitud de fons d'inversió, amb PRÓXIMA comptaràs amb l'orientació d'un gestor personal. A través d'UniVía podràs obtenir informació detallada dels fons d'inversió, realitzar traspassos entre fons per diferir el pagament fiscal en el moment que més et convingui, i gestionar els teus fons d'inversió des del mòbil amb comoditat i agilitat.

 

Fons amb un gran suport

 

Unigest SGIIC, la societat gestora de fons d'inversió d'Unicaja Banco, ha estat guardonada dos anys consecutius amb el Premi a la millor companyia de gestió d'actius espanyola, per l'European Funds Trophy per Fundclass, prestigiosa agència europea independent de qualificació de fons, en col·laboració amb alguns dels principals mitjans de comunicació europeus.

 

(1) Per tenir la possibilitat d'obtenir rendibilitats majors, cal assumir riscos més elevats.  Rendibilitats passades no són un indicador fidedigne de rendibilitats futures.

Fons d'inversió gestionats per Unigest, S.G.I.I.C., S.A. registrada a la CNMV el dia 21/05/1992 amb el núm. 154. Dipositària: CECABANK, S.A. Fons d'inversió gestionats per Imantia Capital, S.G.I.I.C., S.A. registrada a la CNMV el dia 11/06/1990 amb el núm. 128. Dipositària: CECABANK, S.A. Consulta de fullet informatiu i DFI (Document de dades fonamentals per a l'inversor) a www.unicajabanco.es y www.cnmv.es.

 

PLANS DE PENSIONS (2)

 

Els plans de pensions que t'ofereix la nostra banca personal són un complement perfecte per a la teva jubilació. Amb el teu gestor personal podràs adequar la teva inversió en aquests plans, així com un informe periòdic detallat de la teva posició per conèixer l'evolució del teu producte.

 

A través d'UniVía podràs planificar l'estalvi i obtenir el màxim benefici fiscal, subjecte a modificacions en funció de la situació personal de l'inversor.

A més de gestionar els teus plans de pensions de forma àgil, segura, quan vulguis i on vulguis. 

 

(2) Es troben disponibles per a descarregar i consultar a la següent pàgina web www.unicajabanco.es, els documents amb les dades fonamentals per al partícip de tots els plans de pensions, essent les Entitats promotores: Unicorp Vida, Cía de Seguros y Reaseguros S.A./Unicaja Banco S.A. y Caja España Vida, Compañía de Seguros y Reaseguros S.A. Gestores: Unicorp Vida, Cía. de Seguros y Reaseguros S.A. y Caja España Vida, Compañía de Seguros y Reaseguros S.A. Dipositària: CECABANK, S.A.

 

FINANÇAMENT (3)

 

Ser client de banca personal a Unicaja Banco té els seus avantatges, entre els quals poder gaudir de solucions de finançament adaptades a totes les teves necessitats.

 

(3) Concessió subjecta a criteris de l'entitat.

 

ASSEGURANCES (4)

 

Sentir-nos protegits ens aporta tranquil·litat. Per això, a Unicaja Banco és prioritat absoluta que asseguris el teu benestar i el de la teva família perquè estiguis preparat davant de qualsevol imprevist. Accediràs a una gamma d'assegurances    per a la llar, l'automòbil i salut amb les millors cobertures.

 

(4) Seguros Hogar, Auto y Salud contractat amb CASER Grupo Asegurador a través d'Unimediación, S.L., Operador de banca- assegurances vinculat,, inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, Corredors de Reassegurances i dels seus alts càrrecs, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions (Nº inscripció OV-0010), actuant a través de la Xarxa de Distribució d'Unicaja Banco, S.A. Concertada Assegurança de R.C. d'acord amb la Llei 26/2006 del 17 de juliol. Disposa de capacitat financera d'acord amb la legislació vigent. Pots consultar les companyies asseguradores amb les quals Unimediación S.L. té contracte d'agència subscrit a www.unicajabanco.es/seguros. Companyia asseguradora: CAJA DE SEGUROS REUNIDOS, Compañía de Seguros y Reaseguros, S.A. –CASER- CIF: A-28013050. Registre mercantil de Madrid - Tom 2245- Foli 179 - Full M-39662- Avda. de Burgos, 109 (28050) Madrid.

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".