Particulars

Tornar
blog nueva

Benvinguts a UniBlog. El blog d'Unicaja Banco

Redacción

A UniBlog trobaràs informació útil sobre economia, finances personals i de l'empresa, temes socials i mediambientals, així com informació relacionada amb innovació i noves tecnologies.

2 Min. de lectura

Benvinguts a UniBlog. El blog d'Unicaja Banco, un espai que neix amb la finalitat d'esdevenir un punt de trobada per a tots aquells interessats en l'economia, en les finances personals i de l'empresa i en les noves tecnologies i les seves implicacions socials i mediambientals.

 

El nostre objectiu és que aquest sigui un bloc especialitzat en el qual els lectors trobin informació de qualitat i d'utilitat sobre l'actualitat econòmica, social i financera.

 

Basant-nos en els conceptes de proximitat, confiança, prudència i seguretat, UniBlog abordarà temes relacionats amb l'estalvi i les finances i l'economia i l'empresa.  Productes financers, dirigits a particulars i famílies; formació i notícies relacionades amb l'educació financera ocuparan un lloc destacat a UniBlog, de la mateixa manera que ho faran altres continguts vinculats a la societat i el medi ambient, on tindran cabuda notícies corporatives relacionades amb la pròpia activitat de l'entitat, principalment continguts de Responsabilitat Social Corporativa.

 

Conscients de la transformació digital que viu el sector bancari i financer, et traslladarem l'últim en innovació i tecnologia, perquè segueixis de prop els reptes de la banca, així com altres novetats tecnològiques que estan canviant el nostre dia a dia.

 

Confiem que els articles que compartim aquí siguin d'utilitat i, alhora, es converteixin en una font d'informació per a professionals, empreses, famílies, joves i tots aquells interessats en la informació econòmica abordada des de diferents punts de vista.

 

T'esperem a UniBlog.

 

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".

Aquesta pàgina es mostra en espanyol.

Tancar