Particulars

Tornar
blog nueva

Benvinguts a UniBlog. El blog d'Unicaja Banco

Redacción

A UniBlog trobaràs informació útil sobre economia, finances personals i de l'empresa, temes socials i mediambientals, així com informació relacionada amb innovació i noves tecnologies.

2 Min. de lectura

Benvinguts a UniBlog. El blog d'Unicaja Banco, un espai que neix amb la finalitat d'esdevenir un punt de trobada per a tots aquells interessats en l'economia, en les finances personals i de l'empresa i en les noves tecnologies i les seves implicacions socials i mediambientals.

 

El nostre objectiu és que aquest sigui un bloc especialitzat en el qual els lectors trobin informació de qualitat i d'utilitat sobre l'actualitat econòmica, social i financera.

 

Basant-nos en els conceptes de proximitat, confiança, prudència i seguretat, UniBlog abordarà temes relacionats amb l'estalvi i les finances i l'economia i l'empresa.  Productes financers, dirigits a particulars i famílies; formació i notícies relacionades amb l'educació financera ocuparan un lloc destacat a UniBlog, de la mateixa manera que ho faran altres continguts vinculats a la societat i el medi ambient, on tindran cabuda notícies corporatives relacionades amb la pròpia activitat de l'entitat, principalment continguts de Responsabilitat Social Corporativa.

 

Conscients de la transformació digital que viu el sector bancari i financer, et traslladarem l'últim en innovació i tecnologia, perquè segueixis de prop els reptes de la banca, així com altres novetats tecnològiques que estan canviant el nostre dia a dia.

 

Confiem que els articles que compartim aquí siguin d'utilitat i, alhora, es converteixin en una font d'informació per a professionals, empreses, famílies, joves i tots aquells interessats en la informació econòmica abordada des de diferents punts de vista.

 

T'esperem a UniBlog.

 

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.

Aquesta pàgina es mostra en espanyol.

Tancar