Volver a portada

UNIBLOG

EL BLOG D'UNICAJA BANCO

Les criptomonedes: un instrument de pagament convertit en producte d'inversió?

Les criptomonedes: un instrument de pagament convertit en producte d'inversió?

Rafael López del Paso 22 OCT 2018 A finals de la dècada passada va començar a gestar-se el naixement de les anomenades criptomonedes, entre les quals el bitcoin n'és l'exponent més destacat
Leer texto completo
La revolució tecnològica aplicada al sector financer

La revolució tecnològica aplicada al sector financer

Javier Porras Castaño 22 OCT 2018 La cadena de blocs, les dades massives i la intel·ligència artificial estan revolucionant tots els processos empresarials i també s'estan aplicant en el sector financer.
Leer texto completo

ET POT INTERESSAR

Sobre nosaltres

Uniblog és un punt de trobada per a tots els interessats en economia, finances, noves tecnologies i més.

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar els teus suggeriments, comentaris i queixes.

Política de condicions

Informació sobre els drets de propietat intel·lectual sobre els continguts (textos, documents, imatges i altres components).

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.

Aquesta pàgina es mostra en espanyol.

Tancar