Tornar

El cicle de la nostra vida financera

A Unicaja Banco, t'acompanyem al llarg de la teva vida

Primera empresa

ÉS L’HORA D’ENLAIRAR-TE

Vas posar en marxa el teu negoci i tot flueix. Ara només has de millorar la teva gestió empresarial i fer-la més eficient amb els productes i serveis que facilitaran la teva operativa diària i aportaran la seguretat que necessites.

Start-ups

SI POTS SOMIAR-HO, POTS FER-HO

Tens una idea revolucionària que està destinada a l'èxit empresarial? Ara és el moment de fer el salt. Atreveix-te a posar-la en funcionament amb els recursos i l'ajuda financera que necessites per donar el primer pas.

Negoci digital

FES EL TEU DIA A DIA MÉS CÒMODE

Hi ha tasques freqüents de la teva activitat empresarial que pots realitzar còmodament des de qualsevol lloc i a qualsevol hora a través d'Internet. Només has de conèixer a fons el potencial de la nostra Banca Digital.

El teu negoci creix

EL TEU NEGOCI, CAP A L'ÈXIT

Tens fusta de visionari i la teva empresa cada vegada genera més beneficis. Com rendibilitzar el capital i obtenir més beneficis fiscals? Les decisions són fàcils si comptes amb la informació i l'ajuda adequades.

Imprevistos

QUE RES NO ET ROBI LA TRANQUIL·LITAT

El món empresarial està a la mercè d'imprevistos que cal saber afrontar. El risc per les teves finances és mínim si coneixes els instruments financers adequats per fer-hi front.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.