Empreses i autònoms

Tornar

El cicle de la nostra vida financera

A Unicaja, t'acompanyem al llarg de la teva vida

Primera empresa

FER-SE AMB EL TIMÓ ÉS FÀCIL

Vas posar en marxa el teu negoci i tot flueix. Ara només has de millorar la teva gestió empresarial i fer-la més eficient amb els productes i serveis que facilitaran la teva operativa diària i aportaran la seguretat que necessites.

Start-ups

SI POTS SOMIAR-HO, POTS FER-HO

Tens una idea revolucionària que està destinada a l'èxit empresarial? Ara és el moment de fer el salt. Atreveix-te a posar-la en funcionament amb els recursos i l'ajuda financera que necessites per donar el primer pas.

Negoci digital

FES EL TEU DIA A DIA MÉS CÒMODE

Hi ha tasques freqüents de la teva activitat empresarial que pots realitzar còmodament des de qualsevol lloc i a qualsevol hora a través d'Internet. Només has de conèixer a fons el potencial de la nostra Banca Digital.

El teu negoci creix

EL TEU NEGOCI, CAP A L'ÈXIT

Tens fusta de visionari i la teva empresa cada vegada genera més beneficis. Com rendibilitzar el capital i obtenir més beneficis fiscals? Les decisions són fàcils si comptes amb la informació i l'ajuda adequades.

Imprevistos

QUE RES NO ET ROBI LA TRANQUIL·LITAT

El món empresarial està a la mercè d'imprevistos que cal saber afrontar. El risc per les teves finances és mínim si coneixes els instruments financers adequats per fer-hi front.

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".