Tornar

SI POTS SOMIAR-HO, POTS FER-HO

Tens una idea revolucionària que està destinada a l'èxit empresarial? Ara és el moment de fer el salt. Atreveix-te a posar-la en funcionament amb els recursos i l'ajuda financera que necessites per donar el primer pas.

Start-ups
Empreses emergents

TARGETES

Targeta Mastercard e-Business

La targeta de crèdit* ideal per al teu negoci amb flexibilitat en les formes de pagament i tots els Privilegios Euro 6000.

FINANÇAMENT

Préstec Primera Empresa

Un préstec* per posar en marxa el teu nou negoci.

Compte de crèdit Pagos

El compte que et permet utilitzar el crèdit* associat per pagar nòmines, assegurances socials i impostos del teu negoci.

pagaments i cobraments

Càrrecs directes SEPA

Gestiona els teus cobraments sota un únic sistema comú per a tota la zona SEPA. Vàlid per a particulars, empreses i autònoms.    

Servei Cobro Clientes

Gestiona els teus cobraments a través d'Banca Digital i podràs anticipar l'abonament en compte de les teves factures per endavant.

Remeses de transferència

Gestiona els cobraments i pagaments sota un únic sistema comú dins de la zona única de pagaments en euros.

ASSEGURANCES

Assegurança Daños Pymes y Comercio

Una assegurança** amb la qual protegir el teu patrimoni comercial o patrimonial de danys al teu negoci. Inclou danys a tercers.

Seguro RC Empresas

Una assegurança** per cobrir danys ocasionals i perjudicis a tercers en l'exercici de la teva activitat empresarial.

¿T'AJUDEM?

El nostre horari d'atenció telefònica és

de Dill-Diss de 8:00 a 22:00 ininterromput.

952 076 263

També ens trobaràs

en les nostres xarxes socials

Caixers i oficines

Troba el teu caixer o oficina més propers.

Omple el formulari

Demana informació omplint els nostres formularis.

   

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.