Tornar

Qui pot sol·licitar la línia ICO COVID-19?

Es pot acoger a la línia ICO COVID-19 les empreses i els autònoms de tots els sectors d’activitat que tinguin domicili social a Espanya. També podran sol·licitar-la les empreses públiques nacionals, autonòmiques o locals. Les sol·licituds han d’estar motivades per l’impacte econòmic derivat de la crisi del COVID-19.

Per a què es pot sol·licitar?

Es pot sol·licitar per a nous préstecs i altres modalitats de finançament, així com per a les renovacions concedides per atendre les necessitats de finançament derivades, entre d’altres, de pagaments de salaris, factures, necessitat de circulant o altres necessitats de liquiditat, incloses les derivades de venciments d’obligacions financeres o tributàries.

Quins terminis i garanties té l’aval?

El termini per a les operacions és de fins a 5 anys.

 

La cobertura de l’aval s’estableix de la manera següent:

  1. Pimes(*) i autònoms: 80 %
  2. Resta d’empreses:
  • Operacions noves: 70 %
  • Renovacions: 60 %

Quin és el termini de sol·licitud dels avals?

La línia d’avals de l’ICO - COVID-19 es podrà sol.licitar fins el 1 de juny de 2021 o fins a esgotar els fons.

Com podeu sol·licitar la Línia ICO Avales COVID-19?

Per tramitar la vostra sol·licitud o per obtenir més informació pots trucar o enviar un correu electrònic al teu gestor o a l’oficina operativa més propera. Pots consultar quina és a la nostra llista d’oficines obertes.

 

Les sol·licituds s’analitzaran i la concessió de l’aval queda subjecta als criteris de l’entitat.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.