Tornar

Qui la pot sol·licitar?

Autònoms i pimes (*) amb un establiment permanent o un centre principal d’activitat a Andalusia, afectats per la crisi del COVID-19 i pertanyents a les activitats admeses.

Per a què es pot sol·licitar?

Per atendre les necessitats de finançament de circulant, pagaments de salaris, factures, obligacions tributàries o altres necessitats de liquiditat.

Quin tipus d’operació es formalitzaria?

Un préstec de fins a 50.000 € per al finançament de circulant, un termini de 3 a 5 anys i la possibilitat de carència de fins a 12 mesos.

Com la puc sol·licitar?

Per tramitar la teva sol·licitud o per obtenir més informació pots trucar o enviar un correu electrònic al teu gestor o a l’oficina operativa més propera. Pots consultar quina és a la nostra llista d’oficines obertes.

 

Les sol·licituds s’analitzaran i la concessió de l’aval queda subjecta als criteris de l’entitat.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.