Tornar
6 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000 € (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador relatiu al compte.

Gestió de divises

Les teves operacions en moneda estrangera

Canvi de divises i bitllets estrangers

Realitza operacions de compravenda de divises i/o bitllets estrangers a la teva oficina d’Unicaja Banco. Localitza la teva oficina més propera.

Tipus de canvi competitius

Consulta els tipus de canvi per a clients d’Unicaja Banco i realitza la teva gestió de compravenda de divises amb tota la informació que necessitis.

Línia de comerç exterior*

Finançament de les teves operacions de comerç exterior a través d’una línia de crèdit multidivisa, de forma àgil i flexible, adaptada a les teves necessitats.

Orientació per a projectes internacionals

Amb UniCOMEX tens tota la informació necessària sobre productes i serveis financers per desenvolupar amb èxit qualsevol activitat de comerç exterior.

Compra y venta de divisas Compra y venta de divisas

LES TEVES TRANSACCIONS EN DIVISES A UN SOL CLIC

Accés online a transaccions internacionals i la gestió i cobertura del tipus de canvi

Addicionalment als serveis que t’oferim a les nostres oficines, gràcies a l’acord entre Unicaja Banco i la fintech especialitzada en intercanvi de divises Ebury**, pots contractar els seus serveis de gestió de divises online.

Compra y venta de divisa

Gestió de les teves operacions internacionals de forma àgil i senzilla en contractar Ebury

Execució de transaccions online

Pots dur a terme compres i vendes, al comptat i a termini, en més de 60 divises, així com consultar les cotitzacions en temps real.

Accés a comptes en divisa en múltiples països***

Obre comptes en diferents divises en múltiples països incloent-hi el Regne Unit i els Estats Units.

Pagaments internacionals en més de 140 divises

Envia fons en divisa o paga als teus proveïdors internacionals en la seva divisa local.

Administració d’efectiu

Una innovadora oferta de serveis a la teva disposició.

Què és Ebury?

Ebury és una empresa especialitzada en pagaments i cobraments internacionals i intercanvi de divises fundada el 2009. Actualment, compta amb més de 800 empleats distribuïts en 19 països a tot el món. Ebury està autoritzada i regulada per la Financial Conduct Authority com a entitat de diners electrònics i registrada al Banc d’Espanya com a sucursal de diners electrònics.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.