Tornar
1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador de risc relatiu al compte.

Plan Cero Profesional (Empresas)

TRIA AMB NOSALTRES UNA RELACIÓ DE CONFIANÇA I SENSE COMISSIONS

Ets client i no tens claus d'accés?

Compte 

El teu compte vinculat sense comissió (1) d'administració ni manteniment.

Targeta o TPV

Tus tarjetas de crédito profesional o de empresa asociadas al contrato de tarjetas designado o TPV móvil inalámbrico (GPRS, Bluetooth, WiFi o Virtual) vinculados sin comisión(2) de mantenimiento.

Transferències en línia

Realitza totes les transferències que necessites sense comissió (3) d'emissió.

Negociació i compensació de xecs

No pagaràs comissions (4) per ingressar els teus xecs en compte.

plan_cero_empresas_02 plan_cero_empresas_02

TOT UN PLA PER AL TEU NEGOCI

Realitza els teus serveis més habituals sense que et costi res

Hi ha una manera molt senzilla de saltar-te les comissions associades a la tresoreria de la teva empresa. Has de vincular el teu negoci a Unicaja Banco, fer ús de les teves targetes d'crèdit o TPV i complir la resta de condicions detallades en l'apartat de requisits. D'aquesta manera, formaràs part del Pla Cero Profesional per a empreses i realitzar els teus serveis més habituals no et costarà res.

Consulta las bases del Plan Cero Profesional para empresas

CONSULTAR BASES PLAN CERO

Requisits

Se requiere cumplir al completo alguna de las dos opciones (1ª opción/2ª opción) para poder disfrutar del programa de exenciones del Plan Cero Profesional.

 

1ª OPCIÓN

 

Requisitos básicos (se han de cumplir simultáneamente):

  • Negocio vinculado* por importe igual o superior a 12.000 € en los últimos 12 meses.
  • Consumo en tarjetas de crédito asociadas a la cuenta de tu negocio por importe igual o superior a 1.200 € anuales o consumo en TPV por importe igual o superior a 600 € mensuales (Consultar en Bases del Plan Cero Profesional el tipo de operaciones tenidas en cuenta para el cálculo del consumo). 

 

Requisitos opcionales (se debe cumplir, al menos, uno de ellos):

  • Saldo por importe total o superior a 6.000 € en la Entidad de los que seas titular en: Fondos de inversión (incluidos Gestión Discrecional de Cartera de Inversión).
  • Tener contratado y en vigor con la Entidad uno o varios seguros** cuya suma de las primas pagadas sea igual o superior a 200 €.

 

2ª OPCIÓN

 

Requisito básico:

  • Saldos por importe total igual o superior a 20.000 € en la Entidad, de los que seas titular en: Fondos de inversión (incluidos Gestión Discrecional de Cartera de Inversión). 

 

Requisitos opcionales (se debe cumplir, al menos, uno de ellos):

  • Consumo en tarjetas de crédito por importe igual o superior a 1.200 € anuales (Consultar en Bases del Plan Cero Profesional el tipo de operaciones tenidas en cuenta para el cálculo del consumo).
  • Consumo en TPV por importe igual o superior a 600 € mensuales.
  • Tener contratado y en vigor con la Entidad uno o varios seguros** cuya suma de las primas pagadas sea igual o superior a 200 €.

Procés de contractació

Per poder adherir-te al Plan Cero Profesional per a Empreses, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots adherir-te al Plan Cero Profesional per a  Empreses omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, pos trucar al nostre servei d'atenció al client+34 952 07 62 24.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

productes i serveis relacionats

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.