Tornar

UNICAJA MÓVIL APP

LA BANCA EN LÍNIA PER A EMPRESES, MÉS ACCESSIBLE A TRAVÉS DEL MÒBIL

Ets client i no tens claus d'accés?

Mobilitat per a la teva empresa

Opera amb el teu banc de forma ràpida i segura amb l'aplicació mòbil.

Accessos directes

Crea enllaços directes a l'escriptori a les funcionalitats que utilitzis amb més freqüència.

Geolocalització

Localitza els caixers, oficines i comerços FlexiCompra més propers a la teva ubicació.

Seguretat

Fes les teves operacions habituals amb total seguretat i confiança.

campana_servicios_moviles

FES-TE LA VIDA MÉS FÀCIL

SOLUCIONS MÒBILS SEGURES DES D'UNIVÍA

Més informació

¿Necesitas ayuda para operar en tu banca digital?

Descubre, paso a paso, cómo realizar las principales gestiones bancarias de tu Banca Digital de forma fácil y segura.

Consultar guía de ayuda
Toda la información de Unicaja Móvil Toda la información de Unicaja Móvil

TOTA UNA OFICINA AL TEU MÒBIL

Des de consultar i operar amb els comptes de la teva empresa fins a realitzar operacions en borsa

Si la nostra banca electrònica fa més còmoda la gestió de les teves finances, la nostra aplicació mòbil la fa encara més accessible. Amb les mateixes claus que utilitzes per accedir a Banca Digital, pots realitzar les teves operacions habituals i fer tot tipus de consultes sobres les teves finances. A l'aplicació també tens disponible informació corporativa i notícies d'interès sobre Unicaja Banco.

univia_03 univia_03

SEGURETAT I CONFIANÇA, PILARS DE LA NOSTRA BANCA EN LÍNIA

Un servei còmode, senzill i, a més, totalment segur

Per operar a Internet, la tranquil·litat és fonamental. Pel que fa a la seguretat, Banca Digital té un sistema de signatura electrònica basat en diferents nivells de seguretat per a operacions que impliquen moviments de fons. D'aquesta manera saps del cert que els teus diners s'estan gestionant en un sistema sòlid amb uns estàndards de seguretat elevats.

Més informació sobre seguretat i accés

A Unicaja Banco disposem de la millor tecnologia pel que fa a la protecció de la informació dels nostres clients i incorporem estàndards de seguretat elevats a les nostres aplicacions i sistemes destinats a protegir la confidencialitat i integritat de la informació.

 

Consulta les nostres recomanacions i mesures de seguretat, que t'ajudaran a millorar la protecció de les teves consultes i operacions per Banca Digital.

 

Certificat del Sistema de Gestió de Seguretat de la Informació

 

Unicaja Banco disposa d'un sistema de gestió de seguretat de la informació certificat per AENOR d'acord amb la Norma UNE-ISO/IEC 27001:2014.

 

Unicaja Banco manté des de 2007 la certificació de la Norma UNE-ISO/IEC 27001:2014, que regula el sistema de gestió de les bones pràctiques en seguretat de la informació per als seus serveis de Banca Digital, tant a través de xarxes fixes com a través de xarxes mòbils. Per aquest motiu, es converteix en una entitat que ha estat certificada per l'Asociación Española de Normalización y Certificación (AENOR) en el compliment de la Norma ISO/IEC 27001:2014, que garanteix un excel·lent sistema de gestió de la seguretat de la informació de la seva Banca Digital.

 

Aquesta distinció demostra la robustesa i fiabilitat dels sistemes informàtics d'Unicaja Banco, assegurant als seus clients el nivell més elevat de seguretat en les seves operacions i transaccions.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

productes i serveis relacionats

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.