Particulars

Tornar

Com afecta PSD2 els meus pagaments online?

El setembre de 2019 s’obre una nova forma de pagament que s’ha definit en la norma com a “Servei d’iniciació del pagament: servei que permet iniciar una ordre de pagament, a petició de l’usuari del servei de pagament, respecte d’un compte de pagament obert amb un altre proveïdor de serveis de pagament”. Aquest servei també es coneix com a PIS (Payment Initiation Service) per les seves sigles en anglès.

 

És a dir, amb aquest servei es podrà pagar a internet amb el compte, en lloc de la targeta. En aquest moment, s’estarà compartint amb el tercer el compte que tinguis a la Banca Digital, perquè, exclusivament, pugui iniciar una ordre de pagament (una transferència) amb la teva autorització. Per això, en el moment de donar l’ordre apareixerà una pantalla d’autorització de la Banca Digital d’Unicaja Banco on tu autoritzaràs a aquest comerç l’accés al teu compte per fer el pagament.

 

Si tens qualsevol dubte en algun moment en què hagis de donar autorització pots posar-te en contacte amb nosaltres als telèfon +34 901 246 246 ó +34 952 076 263

 

Torna a preguntes freqüents sobre PSD2 per a particulars.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.