Particulars

Tornar

Així doncs, em demanareu SCA sempre?

No, hi haurà molts pagaments en els quals no et demanarem SCA. La normativa vol generar seguretat però també comoditat en funció del tipus d’ordre o operació de pagament.

 

D’una banda, hi ha diversos tipus de pagaments que, per la seva pròpia naturalesa, la PSD2 els exclou del requisit de sol·licitar autenticació reforçada. Es tracta, per exemple, de les vendes per correu o per telèfon, o els pagaments periòdics per determinades subscripcions a productes o serveis (per exemple, plataformes de contingut multimèdia on veus les teves sèries preferides).

 

A més, en funció de si el pagament suposa poc risc, la PSD2 ens permet eximir del requisit d’autenticació reforçada.

 

Torna a preguntes freqüents sobre PSD2 per a particulars.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.