Tornar

Les operacions a través d’aplicacions de pagament de comerços, que es categoritzen com a operacions de comerç electrònic, ho són realment si el comprador està present?

Sí, perquè són operacions iniciades a través d’internet o d’un dispositiu que pot utilitzar-se per a la comunicació a distància. Això inclou les operacions fetes per internet i les operacions fetes a través de mòbil (en compra per internet, no compra Contactless).

 

Torna a les preguntes freqüents sobre la PSD2 per a comerços

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.