Tornar

Les operacions Card-On-File (COF) amb targeta tokenitzada estan exemptes d’SCA un cop que es registren en el comerç?

No, les operacions COF es consideren operacions de comerç electrònic i requereixen SCA, tret dels casos en què es pugui aplicar una exempció.

 

Una operació COF és una transacció en què el comerç fa ús de les dades del titular de la targeta (PAN o PAN tokenitzat i data de caducitat), el qual ha autoritzat explícitament el comerç per emmagatzemar-les i utilitzar-les en aquesta transacció i en transaccions posteriors.

 

Gràcies a la tokenització, no es fa servir la numeració real de la targeta en el pagament, sinó que se substitueix per un altre codi numèric, que és el que s’utilitza en la transacció del pagament.

 

Torna a les preguntes freqüents sobre la PSD2 per a comerços

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.