Particulars

Tornar

Però és que els pagaments que he fet fins ara no eren segurs?

Que no s’escampi el pànic, és clar que eren segurs! Però, a causa de l’evolució de la tecnologia, cada vegada són més els pagaments que es fan a través de nous dispositius, han sorgit nous tipus de serveis de pagament i la Unió Europea ha vist necessari introduir noves mesures de seguretat en els pagaments per reforçar la confiança dels consumidors en un mercat que cada vegada es recolza més en les noves tecnologies.

 

Aquestes noves mesures de seguretat s’han introduït a través de la nova Directiva de Serveis de Pagament, també coneguda com a PSD2, una norma que hem de complir tots els proveïdors de serveis de pagament (com els bancs) que estiguem dins de l’Espai Econòmic Europeu.

 

Torna a preguntes freqüents sobre PSD2 per a particulars.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.