Tornar

Tenir l’app del banc és important?

A la pregunta “Què és exactament l’autenticació reforçada de clients (SCA) i què significa per a mi?”, parlem dels factors d’autenticació que podem sol·licitar-te i un d’ells és l’app vinculada al teu telèfon intel·ligent.

 

Pots descarregar-te la nostra app dels stores oficials dels teus dispositius. Per tal de vincular-la al teu telèfon intel·ligent, només has d’introduir les dades que et demani en el moment.

 

Si ja has descarregat la nostra app, cal que t’asseguris que és l’última versió i que la tens vinculada al teu telèfon intel·ligent. Per fer-ho, és necessari que revisis regularment el teu telèfon mòbil i que instal·lis les últimes actualitzacions que et suggereixi.

 

Recorda que si canvies de dispositiu, hauràs de tornar a vincular l’app al telèfon intel·ligent nou.

 

Ja ho veus, si tens descarregada l’última versió de la nostra app, podràs fer els pagaments en línia de manera més fàcil, còmoda i ràpida.

 

Torna a les preguntes freqüents sobre la PSD2 per a particulars.

 

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.