Particulars

Tornar

I què he de fer com a comerç?

En primer lloc, revisar els teus TPV, tant físics com virtuals. Si tots els teus TPV són segurs (3DS), és a dir, els TPV físics accepten xip i PIN i els TPV virtuals processen totes les transaccions com a "comerç electrònic segur", no pateixis, no has de fer res.

 

Si tots o algun dels teus TPV no són segurs, has de posar-te en contacte amb nosaltres sense demora a comercios.mpago@unicaja.es, on t’oferirem solucions que et permetin continuar operant amb la millor experiència de pagament dels teus clients.

 

Torna a preguntes freqüents sobre PSD2 per a comerços.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.