1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

sofa-relax-movil-computer

Fes-te client

Segueix els passos que et detallem més avall

Gaudeix d’aquest paquet sense comissions(1) que inclou

Compte Corrent

Compte Corrent

Els teus diners sempre disponibles quan vulguis. A més, podràs domiciliar els teus pagaments i ingressos habituals amb el teu compte corren(1)

Targeta Dèbit Contactless

Targeta Dèbit Contactless

Paga en comerços de manera còmoda i segura, i retira efectiu a dèbit en caixers. A més, podràs portar-la també al teu mòbil.

Banca Digital

Banca Digital

Fes, des de qualsevol lloc amb accés a Internet, totes les operacions i consultes habituals a unicajabanco.es o a la nostra app Unicaja Banco, disponible per a iOS i Android.

Pla Zero

Pla Zero

Utilitzar els teus serveis més habituals no et costarà res. T’estalviaràs les comissions de manteniment del compte, de la targeta i de les transferències. Consulta les condicions del compte.

Per fer-te client d’Unicaja necessites

User

El DNI o NIE

Per identificar-te, et demanarem que pugis una foto del teu document d’identitat.

movil

Vincularem la contractació i el servei al teu mòbil i t’enviarem la documentació necessària a la teva adreça electrònica.

18

Ser major d’edat

Has de tenir més de 18 anys, residir a Espanya, ser una persona física i fer servir aquests productes i serveis per a ús particular.

Check

El teu número de compte d’un altre banc

Només utilitzarem aquest compte per verificar la teva identitat.

green-background

DONA’T D’ALTA I CONTRACTA EN CINC PASSOS

01_number

Introdueix les teves dades de contacte per crear una clau d’accés a la nostra Banca Digital.

02_number

Aporta les teves dades fiscals i informa’ns de la teva activitat econòmica i fiscal.

03_number

Verifica el procés amb el teu mòbil i t’enviarem un codi de seguretat durant el procés d’alta.

04_number

Identifica’t amb l’IBAN d’un compte que tinguis actiu a Espanya amb un altre banc.

05_number

Llegeix la documentació prèvia i signa els contractes. T’enviarem la informació prèvia a la teva adreça electrònica. Si hi estàs d’acord, signa els contractes i en rebràs una còpia signada a la teva adreça electrònica.

Condicions de la contractació electrònica

Per fer qualsevol modificació a fi de corregir errors en la introducció de les dades durant el procés, pots posar-te en contacte amb nosaltres als telèfons següents:  952 076 263.

 

Una cop formalitzat el contracte, la documentació s’arxivarà als nostres sistemes. Podràs exercir els teu drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat, així com de no ser objecte de decisions individuals automatitzades, mitjançant un escrit dirigit a l’Oficina d’Atenció al Client d’Unicaja Banco, situada a l’avinguda d’Andalucía, 10-12, Màlaga (CP: 29007) o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça atencion.al.cliente@unicaja.es.

 

La llengua en què es formalitzarà el contracte serà l’espanyol.

 

La signatura del contracte s’haurà de fer el mateix dia natural en què el posem a la teva disposició a la plataforma de signatura. Si no es fa, la contractació caducarà.

Condicions del compte

Si et fas client a través del nostre web, podràs gaudir d’aquest paquet de productes i serveis. Les comissions que s’exoneraran són les que es detallen a continuació referides al paquet de contractació que inclou el compte i la targeta contractats mitjançant l’alta en línia del client durant el primer any:

  • Comissions d’administració i manteniment del compte contractat mitjançant l’alta en línia.
  • Comissió per l’emissió de transferències que faci el client amb càrrec al compte indicat anteriorment, no urgents, en euros, entre comptes de pagament de clients ubicats a la zona SEPA, sempre que es facin a través d’UniVía, l’app mòbil d’Unicaja Banco o un caixer.
  • Comissió per emissió i manteniment de la targeta de dèbit contractada mitjançant l’alta en línia.

 

Per a l’exempció de comissions a partir del segon any, el client ha de ser menor de 28 anys o bé complir els requisits de pla Zero en la resta de casos, que consisteixen a reunir simultàniament dos requisits bàsics més un d’entre dos opcionals, segons el detall següent: 

 

REQUISITS BÀSICS:

• Domiciliació mensual de nòmina, pensió o desocupació per un import igual o superior a 600 € nets o bé ingressos recurrents(*) per un import igual o superior a 7.200 € en els 12 darrers mesos, amb almenys un ingrés mensual en 6 dels 12 mesos, que es comptaran a partir de la data en què correspongui la liquidació de cada comissió.

(*) S'entén per ingressos recurrents aquells fets pel client en un compte obert a Unicaja Banco del qual sigui titular, amb una freqüència mínima d’una operació mensual en 6 dels 12 mesos, a través d’operacions d’ingressos –excepte abonaments en efectiu fets a la finestreta o al caixer i transferències fetes entre comptes del mateix client–, transferències d’altres entitats i/o abonament de xecs en compte.

• Consum en targetes de crèdit o dèbit el titular de les quals sigui el client, per un import igual o superior a 1.200 € o un mínim de 2 operacions mensuals amb aquestes targetes, en cada cas en els 12 mesos anteriors, que es comptaran des de la data de liquidació de cada comissió.

 

REQUISITS OPCIONALS (només cal complir-ne un):

• Saldos en comptes a la vista, fons d’inversió, plans de pensions i assegurances d’estalvi, contractats amb Unicaja Banco o mitjançant la seva intermediació, per un import total igual o superior a 6.000 €, de què el client sigui titular.

• Tenir contractada amb Unicaja Banco o mitjançant la seva intermediació almenys una assegurança(**) de la qual el client sigui prenedor. S’hi inclouen totes les assegurances (llar, automòbils, etc.) comercialitzades per Unicaja Banco, tret de les assegurances d’estalvi (ja contemplades a l’opció anterior).

(**) Assegurança contractada a través d’Unimediación, S.L., operador de banca-assegurances vinculat —inscrit en el Registre administratiu especial de mediadors d'assegurances, corredors de reassegurances i dels seus alts càrrecs, dirigit per la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions (núm. d’inscripció OV-0010)—, que actua a través de la Xarxa de Distribució d’Unicaja Banco, S.A. Concertada assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el Reial decret llei 3/2020, de 4 de febrer. Disposa de capacitat financera d’acord amb la legislació vigent. Pots consultar les companyies asseguradores amb què Unimediación, S.L. té contracte d’agència subscrit a www.unicajabanco.es/seguros.

 

En cas de no complir els requisits, vegeu les condicions del pla Zero(2)

 

El pla Zero Particulars i els beneficis que aporta tindran un caràcter indefinit. Unicaja Banco es reserva la possibilitat de cancel·lar el pla Zero i els beneficis relacionats o de modificar-ne les condicions en qualsevol moment, fet que serà comunicat de manera oportuna de conformitat amb la normativa reguladora.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 952 076 263

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.