Tornar
1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, de manera que 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 de més risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

EL REEMBORSAMENT, EL RESCAT O LA DEVOLUCIÓ ANTICIPADA D’UNA PART O DE TOT EL PRINCIPAL INVERTIT ESTAN SUBJECTES A COMISSIONS O PENALITZACIONS.

Indicador de risc i alertes relatives al dipòsit.

Les cistelles que componen l’assegurança d’estalvi Elecció modalitat Unit Linked tenen el seu propi nivell de risc i pot ser superior al del dipòsit. Es pot consultar al seu KID (Key Information Document: document: d’informació clau). El prenedor de l’assegurança d’estalvi assumeix el risc de la inversió i aquesta pot comportar pèrdues. L’indicador de risc es refereix exclusivament al dipòsit. L’assegurança d’estalvi Elecció modalitat Unit Linked combinada amb aquest té el seu propi nivell de risc. El seu horitzó temporal és superior al del dipòsit.

DIPÒSIT COMBINAT "Unit Linked"

Descobreix els nostres dipòsits combinats "Unit Linked"

¿Ets client i no tens claus d’accés?

Amb aquest dipòsit a termini fix aconsegueix una rendibilitat estable i segura

Podràs obtenir una rendibilitat del 0,35% T.I.N.* en el teu dipòsit si contractes prèviament una Assegurança d’Estalvi Elecció modalitat "Unit Linked"**

Liquidació d'interessos a l'venciment

A la teva dipòsit a 13 mesos.

Dues possibilitats a l’hora de triar l’assegurança d’estalvi

Tria, entre les Assegurances d’Estalvi Elecció modalitat "Unit Linked" vinculades al dipòsit, la que mes s’adapti a tu: Univida Estalvi Elecció i Univida Estalvi Elecció Pias.

Combina un dipòsit a termini fix i una Assegurança d’Estalvi Elecció modalitat "Unit Linked”

Destina un 50% de l’import total invertit a una Assegurança d’Estalvi Elecció modalitat "Unit Linked".

deposito_combinado_02

Inverteix de forma flexible per veure créixer els teus diners

Dipòsit a termini fix des de 6.000 €

I fins a un màxim de 150.000 €, a 13 mesos, amb pagament d’interessos al venciment.

Diversitat en la teva inversió

En contractar, amb la teva inversió inicial, un dipòsit a termini fix amb el qual aconsegueixes una rendibilitat i una Assegurança d’Estalvi Elecció modalitat "Unit Linked" i beneficiar-te dels seus avantatges.

Rendibilitat

Dipòsit combinat “Unit Linked”

Inversió mín. en Assegurança d’Estalvi Elecció modalitat “Unit Linked”

6.000 € (50% total de la inversió)

Importe depósito

6.000 €

Tipo de interés del depósito

0,35 % TIN (0,35 % TAE)*

Exemple representatiu

Import dipòsit: 6.000 €

T.A.E. 0,35%

Termini: 13 mesos

Interessos bruts del dipòsit: 22,73 €

Fiscalitat

Per als residents a Espanya, els interessos d’aquest tipus de dipòsits es consideren rendiments de capital mobiliari i estan subjectes a una retenció a compte de l’IRPF del 19,00% segons la legislació vigent.
Tributen a la base imposable de l’estalvi segons l’escala de gravamen següent: al 19,00% fins a 6.000 euros, al 21,00% entre 6.000 i 50.000 euros i al 23,00% a partir de 50.000 euros, segons la legislació vigent.

 

Per als no residents a Espanya amb declaració de no residència fiscal en vigor no s’aplica la retenció fiscal.

Procés de contractació

Per poder contractar el Dipòsit Combinat "Unit Linked",pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar aquest producte omplint el formulari de contractació i indicant en què oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d' atenció al client+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

 

Els serveis de línies 901 i 902 tenen tarifes especials que poden variar segons l’operador de telefonia. T’aconsellem que consultis amb la teva companyia telefònica les modalitats i tarifes vigents per a les trucades a aquests números.

T'ajudem?

Truca'ns al 952 076 263 o al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Dipòsit combinat

Dipòsit combinat

Un dipòsit que et permet una major rendibilitat si el combines amb un fons d'inversió.

Veure Dipòsit combinat
Dipòsit UniVía

Dipòsit UniVía

Un dipòsit que et permet rendibilitzar els teus estalvis de manera còmoda i segura. Pots contractar-lo a través de Banca Digital.

Veure Dipòsit UniVía
Banca Digital

Banca Digital

Fes que el teu dia a dia sigui més còmode amb la nostra Banca Digital, accessible les 24 hores tots els dies de l'any.

Avantatges de la banca digital

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.