Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Es poden subscriure, en els 60 dies abans de la contractació de l'Dipòsit Combinat, dos Fons d'Inversió diferents o ha de ser un únic fons?

Podràs realitzar subscripcions o aportacions noves a diversos fons d'inversió gestionats per Unigest i comercialitzats amb Unicaja, en els 60 dies abans de la contractació de l'Dipòsit Combinat, segons aquell / aquells que millor s'ajustin a les teves necessitats.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.