Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

¿Quan es cobra la comissió de reemborsament en els fons d'inversió?

La comissió de reemborsament s'aplica quan un client desfà la seva inversió, és a dir, quan reemborsa el seu fons d'inversió.

 

Cal tenir en compte que si el que fa el client és un traspàs entre fons d'inversió, aquesta comissió també es cobra, ja que un traspàs és bàsicament un reemborsament d'un fons i una subscripció a un altre. L'avantatge dels traspassos és que es difereix el pagament de l'impost de guanys i pèrdues patrimonials.

 

Alguns fons d'inversió, com per exemple els garantits, tenen finestres de liquiditat, en què els partícips poden reemborsar sense que se'ls apliqui la comissió de reemborsament. Les dates concretes d'aquestes finestres estan establertes en els fullets corresponents de cada fons d'inversió. 

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.