Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Quines comissions tenen els plans de pensions?

Comissió de dipòsit 

També anomenada “comissió de custòdia”. El dipositari la percep com a remuneració pels seus serveis. Es merita diàriament i és implícita, és a dir, ja està deduïda del valor liquidatiu a què el partícip subscriu o reembossa participacions. 

 

Comissió de gestió fixa 

Comissió que cobra l’entitat gestora per la seva feina. Es descompta diàriament i automàticament del valor liquidatiu. Aquestes comissions tenen uns màxims. Aquesta comissió no podrà superar el 2,25 % en cas que estigui calculada sobre el patrimoni.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.