Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Què és una assegurança d'estalvi Unit Linked?

És una assegurança que et permet anar estalviant de forma còmoda i flexible. És un producte d'estalvi previsió de prima periòdica, única o extraordinària, amb un horitzó temporal recomanat d'almenys 3 anys, sense durada determinada i en què el prenedor assumeix el risc de la inversió (modalitat "Unit Linked"). 

 

La modalitat "Unit Linked" es caracteritza perquè pot invertir les primes en qualsevol actiu o estructura i, fonamentalment, perquè la companyia asseguradora no garanteix cap rendibilitat. És el beneficiari/assegurat mateix qui assumeix els riscos de la inversió.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.