Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Com funciona una assegurança d'estalvi Unit Linked?

Et permet triar entre diverses cistelles on invertir els seus estalvis i pots canviar de cistella d'inversió en qualsevol moment, en funció de les teves necessitats, expectatives i preferències de rendibilitat i risc. 

 

El producte et permet el rescat tant total com parcial(1). Les disposicions es faran sempre a valor de mercat. L'import del rescat comportarà la retenció corresponent a compte de l'impost de la renda de les persones físiques. 

 

A més, en cas de defunció, els beneficiaris designats en la pòlissa rebran un capital addicional a l'estalviat(2).

 

(1) En cas de rescat parcial, s'han de complir els requisits següents: import mínim de 1.000 €, import màxim del 70 % del fons acumulat i el fons acumulat restant no podrà ser inferior als 3.000 €.

(2) 5 % de les aportacions netes fetes fins al dia 1 del mes en què s'acrediti a Unicorp Vida la mort de l'assegurat, amb els límits establerts en la pòlissa. 

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.