Particulars

Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Quant puc aportar a la meva assegurança d'estalvi modalitat Unit Linked?

En aquest cas, cal distingir entre dos productes:

  • Univida Ahorro Elección, que no té límit de contractació i en què el client pot triar la forma d'invertir que més li convingui.
  • Univida Ahorro Elección PIAS, que té un límit anual de 8.000 € i l'import total de les primes acumulades és de 240.000 € per contribuent.

Els dos són productes d'estalvi previsió a prima periòdica, única o extraordinària, amb un horitzó temporal recomanat d'almenys 3 anys, sense durada determinada i en què el prenedor assumeix el risc de la inversió (modalitat "Unit Linked"). 

L'aportació periòdica s'estableix des de 50 € al mes.

Et permet triar entre diverses cistelles on invertir els seus estalvis i pots canviar de cistella d'inversió en qualsevol moment, en funció de les teves necessitats, expectatives i preferències de rendibilitat i risc.

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".