Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Quant puc aportar a la meva assegurança d'estalvi modalitat Unit Linked?

En aquest cas, cal distingir entre dos productes:

  • Univida Ahorro Elección, que no té límit de contractació i en què el client pot triar la forma d'invertir que més li convingui.
  • Univida Ahorro Elección PIAS, que té un límit anual de 8.000 € i l'import total de les primes acumulades és de 240.000 € per contribuent.

 

Els dos són productes d'estalvi previsió a prima periòdica, única o extraordinària, amb un horitzó temporal recomanat d'almenys 3 anys, sense durada determinada i en què el prenedor assumeix el risc de la inversió (modalitat "Unit Linked"). 

 

L'aportació periòdica s'estableix des de 50 € al mes.

 

Et permet triar entre diverses cistelles on invertir els seus estalvis i pots canviar de cistella d'inversió en qualsevol moment, en funció de les teves necessitats, expectatives i preferències de rendibilitat i risc.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.