Particulars

Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Com funciona una assegurança d'estalvi Unit Linked?

Et permet triar entre diverses cistelles on invertir els seus estalvis i pots canviar de cistella d'inversió en qualsevol moment, en funció de les teves necessitats, expectatives i preferències de rendibilitat i risc. 

El producte et permet el rescat tant total com parcial (1). El producte et permet el rescat tant total com parcial (1). Les disposicions es faran sempre a valor de mercat. L'import del rescat comportarà la retenció corresponent a compte de l'impost de la renda de les persones físiques. 

A més, en cas de defunció, els beneficiaris designats en la pòlissa rebran un capital addicional a l'estalviat (2).

(1) En cas de rescat parcial, s'han de complir els requisits següents: import mínim de 1.000 euros, import màxim del 70% del fons acumulat i el fons acumulat restant no podrà ser inferior als 3.000 euros.

(2) 5% de les aportacions netes fetes fins al dia 1 del mes en què s'acrediti a Unicorp Vida la mort de l'assegurat, amb els límits establerts en la pòlissa. 

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".