Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Què és una assegurança d’estalvi infantil?

És un pla d’estalvi per als teus fills, amb cobertures ampliades en cas d’eventualitats greus que afectin l’adult que el subscriu. Aquesta assegurança d’estalvi permet fer aportacions úniques o periòdiques i, a més, l’import total pot ser rescatat en cas de necessitat en qualsevol moment sense penalització.

 

És una eina que et permetrà obtenir un fons acumulat destinat als més petits, ja sigui per finançar estudis o esports, aprendre idiomes a l’estranger o fer qualsevol activitat que creguis que és beneficiosa per als teus fills.

 

Consulta tota la informació sobre l’assegurança d’estalvi Univida Ahorro Infantil.

 

Recorda que si tens dubtes o consultes, pots trucar al nostre servei d’atenció al client: +34 901 24 62 46 o +34 952 07 62 63.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.