Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

En què es diferencia una assegurança d’estalvi infantil d’un pla d’estalvi tradicional?

La característica principal que distingeix una assegurança d’estalvi infantil d’un pla d’estalvi tradicional és la cobertura d’aportacions de l’assegurança en cas de defunció o invalidesa permanent o absoluta de l’adult que la contracta.

 

Si l’assegurança d’estalvi infantil s’obre amb aportacions periòdiques, abona totes les aportacions pendents de fer des del moment que té lloc la contingència fins a la data final del contracte.

 

Si l’assegurança s’obre amb una aportació única i es produeix alguna d’aquestes eventualitats greus (defunció o invalidesa permanent o absoluta), el fons acumulat de l’assegurança rebrà un capital assegurat addicional mínim de 1.200 €.


Consulta tota la informació sobre l’assegurança d’estalvi Univida Ahorro Infantil.

 

Recorda que si tens dubtes o consultes, pots trucar al nostre servei d’atenció al client: +34 901 24 62 46 o +34 952 07 62 63.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.