Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Quan es pot disposar d’una assegurança d’estalvi infantil?

L’objectiu principal d’una assegurança d’estalvi és tenir un fons acumulat important que t’ajudarà a fer que els més petits puguin fer realitat els seus somnis, finançar estudis o esports, aprendre idiomes a l’estranger, etc. A més, en cas de necessitat, es pot sol·licitar el rescat en qualsevol moment sense penalització.

 

Consulta tota la informació sobre l’assegurança d’estalvi Univida Ahorro Infantil.

 

Recorda que si tens dubtes o consultes, pots trucar al nostre servei d’atenció al client: +34 901 24 62 46 o +34 952 07 62 63.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.