Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Com puc educar el meu fill en l’estalvi? Coneixes les assegurances d’estalvi infantil?

Tingues present l’opció d’educar els teus fills, des de ben petits, en la importància de tenir hàbits d’estalvi que els ajudin a administrar correctament els seus diners. Pots permetre’ls gestionar els seus diners a casa assignant-los una petita paga periòdica o bé recompensant-los per fer bones accions.

 

Vols saber-ne més? T’ho expliquem tot al nostre blog.

 

Consulta tota la informació sobre l’assegurança d’estalvi Univida Ahorro Infantil.

 

Recorda que si tens dubtes o consultes, pots trucar al nostre servei d’atenció al client: +34 901 24 62 46 o +34 952 07 62 63.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.