Tornar
Estudis

TRIA UN FUTUR PROMETEDOR

Que res no t'impedeixi ser el que vulguis arribar a ser, sigui ser pianista o astronauta. El futur que t'imagines està al teu abast si el treballes amb esforç i il·lusió, sense preocupar-te per les qüestions econòmiques.

Primera nòmina

ENHORABONA, T'HAS GUANYAT EL SOU

Ara que comences a generar ingressos, el primer que et cal és guardar-los en lloc segur i disposar-ne lliurement.

Viatges

EL PROPER VIATGE QUE FACIS SERÀ INOBLIDABLE

Perquè només hauràs de preocupar-te de triar la destinació i fer la maleta. Nosaltres ens encarreguem de gestionar-te l'assegurança de viatge, una targeta, un crèdit... Tot el que necessitis per fer-lo realitat.

Cotxe o moto

SI HO VOLS, HO TENS

Perquè ens hem de permetre un luxe de tant en tant, amb llandes d'aliatge i sostre solar inclòs. O potser tu ets més de casc i dues rodes? Tria el model que t'apassioni i finança el teu cotxe o moto en unes condicions molt avantatjoses.

Habitatge

CASA TEVA, LA TEVA IL·LUSIÓ MÉS GRAN

La casa amb què somies des de fa temps, amb la quantitat de llum que necessites, les qualitats que t'agraden, on sempre l'has volguda i decorada al teu gust... Casa teva amb una hipoteca a mida de les teves possibilitats.

Primer negoci

EL TEU PROJECTE, UN PAS MÉS A PROP

Totes les hores que hi dediques, la il·lusió, les ganes de començar aquesta nova etapa... Tot té el suport de productes i serveis exclusius perquè emprendre sigui molt més fàcil. Avança amb tranquil·litat cap al teu primer negoci.

Casament

EL SÍ, HO VULL, COM TU VOLS

Fes que sigui inoblidable. Centra't en els petits detalls que marcaran la diferència i aconsegueix que el teu casament sigui èpic. Finançament únic per a un esdeveniment únic.

Fills

EL SEU BENESTAR, LA TEVA TRANQUIL·LITAT

El benestar dels teus fills està per sobre de tot, per això t'oferim una sèrie de productes financers pensats per a ells, perquè gaudeixin del present, però també perquè tinguin un futur que et faci sentir orgullós.

Ajornar pagaments

LES TEVES COMPRES, MÉS FLEXIBLES

Pots estalviar per tal de comprar allò que no pots permetre't de moment, o pots gaudir-ne ja si ho compres avui mateix i ajornes el pagament en quotes còmodes com millor et convingui. Hi ha coses que no poden esperar.

Herència

GESTIONA EL TEU PATRIMONI

La millor manera de preservar el llegat que altres persones van deixar per a tu és posar el patrimoni heretat en bones mans i deixar que el seu capital creixi en mans de productes financers dedicats a l'estalvi i la inversió.

Estalviar o invertir

T'AJUDEM A QUE ELS TEUS ESTALVIS CREIXIN

Hi ha moltes maneres d'invertir els teus diners. T'oferim un ampli catàleg de productes per ajudar-te a estalviar o invertir.

Jubilació

TRIA AVUI COM VOLS VIURE DEMÀ

Perquè si planifiques avui el futur de la teva jubilació, viuràs el present amb més tranquil·litat. Configura el pla de pensions que millor s'ajusti a les teves possibilitats i assegura el teu benestar econòmic en el futur.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.