Particulars

Tornar
 • - Potencialment menys rendiment
 • Potencialment més rendiment +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Risc baix
 • Risc alt

Aquesta dada és indicativa del Pla de Pensions i pot variar al llarg del temps. Està calculada sobre la base de dades simulades que, no obstant això, poden no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del Pla. La informació del perfil de risc de cada Pla està disponible a www.unicajabanco.es. L’escala de risc dels plans de pensions promocionats va des de l’1 fins al 7.

El cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible en cas d’esdeveniment d’alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats a la normativa de plans i fons de pensions.

 

 

El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

T'oferim productes que poden fer créixer els teus estalvis

Hi ha moltes formes de treure partit al teu diners. T'oferim un ampli catàleg de productes amb els quals podràs estalviar o invertir. Per poder obtenir més rendibilitat, cal assumir riscos més elevats. Aquest és un producte d'inversió que comporta risc de pèrdua de capital. Rendibilitats passades no són un indicador fidedigne de rendibilitats futures.

Estalviar o invertir
Gestión ahorrar o invertir

HIPOTEQUES

Hipoteques

Tria la hipoteca* que millor s'adapti als teus interessos i podràs tenir la casa dels teus somnis.

ESTALVI I INVERSIÓ

Fons d'inversió

Descobreix fins on pot arribar la teva inversió amb el fons** que s'adapta millor al teu perfil i interessos.

Dipòsits

Tria el tipus de dipòsit que més s'adapti a la teva capacitat d'estalvi i expectatives d'inversió.

serveis

Banca electrònica UniVía

Fes que el teu dia a dia sigui més còmode amb la nostra banca electrònica UniVía, accessible les 24 hores tots els dies de l'any.

Unicaja Móvil

On vulguis i quan vulguis. Opera amb Unicaja Banco de forma ràpida i segura amb la nostra aplicació mòbil.

¿T'AJUDEM?

El nostre horari d'atenció telefònica és

de Dill-Diss de 8:00 a 22:00 ininterromput.

901 246 246

També ens pots trucar

al 952 076 263

Caixers i oficines

Troba el teu caixer o oficina més propers.

Omple el formulari

Demana informació omplint els nostres formularis.

Els serveis de línies 901 i 902 tenen tarifes especials, que poden variar segons l'operador de telefonia. Aconsellem que consulti a la seva companyia telefònica les modalitats i les tarifes vigents per a les trucades a aquests números.

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".