Particulars

Tornar
faq

PREGUNTES FREQÜENTS

RESOL ELS TEUS DUBTES SOBRE CUENTA UNIVÍA

Veure totes les preguntes freqüents

Quina documentació necessito per contractar el compte Cuenta UniVía?

Contratación. El Compte Online només es pot contractar a través d'Internet: des del web, mòbil o tablet.

Web o tablet

En un procés senzill (amb una durada mitjana d'entre 9 i 14 minuts), pots fer-te client avui i tenir el teu compte operatiu en uns dies. Recorda que hauràs d'entregar (o adjunt en el procés, o per mail o amb un missatger que t'enviaremos a casa) la documentació requerida (fotocòpia o DNI escanejat…). En cas que obris un compte amb doble titular, necesitaràs entregar la documentació d'ambdós titulares.

Móvil

Si tens un mòbil Android o iPhone, pots fer-te client i tenir el teu compte operatiu avui mateix.

Targeta

Si encara no ets client, en contractar el teu compte Cuenta Online contractes una targeta d'Ahora. Aquesta targeta de dèbit no té cost d'emissió ni de mantenimiento. En cas que el compte tingui dos titulares, cada un rebrà una targeta de dèbito gratis.

Si ja ets client, pots sol·licitar tambié una targeta de dèbit però no s'inclou dins del contracte del Compte Online.

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".