Tornar
Recomendación de pago con tarjeta de Unicaja Banco

Ara més que mai, ajudar és a les teves mans

En aquest moment excepcional que vivim, cada gest compta. Per la teva seguretat i la de tots, recomanem el pagament amb targeta:

Icono Covid

Contribueixes a seguir les instruccions de les autoritats sanitàries

S’evita el pagament en efectiu

Icono candado

És un mitjà de pagament ràpid i segur

En aquest moment en què la ciberseguretat és tan important

Icono distancia

És més fàcil mantenir la distància social recomanada

Utilitzant targetes i wallets

Icono mano

Ampliem temporalment de 20 € a 50 € el límit del pagament sense contacte amb targetes

Perquè no hagis d’introduir el PIN

I si ets titular d’una targeta de crèdit, volem recordar-te que ja disposes d’aquests serveis:

icon-wallet

AJORNA LA TEVA COMPRA*

Gràcies a aquest servei, podràs aplaçar el pagament de les compres que ja hagis fet i així planificar millor les despeses que hagin pogut sorgir en aquesta delicada situació. En funció de la modalitat en què s’hagi fet l’operació, podràs triar fer el pagament a final de més o be ajornar-lo. Aquesta pot ser una bona solució per reorganitzar les teves compres i ajustar-les al que necessitis.

icon-card

DINERS A L'INSTANT**

Si necessites liquiditat al teu compte, tens aquest servei disponible. Amb aquest servei pots traspassar diners des del crèdit de la teva targeta al teu compte i utilitzar-los per al que necessitis. D’aquesta manera, podràs disposar de saldo al teu compte per fer front als pagaments que sorgeixin davant la situació que estem vivint i triar el mode de devolució que més et convingui (setmanal, final de mes o ajornat).

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.