Particulars

Tornar

TARGETA MASTERCARD CRÉDITO UNIDÚO

PERMETE'T EL LUXE I AJORNA EL PAGAMENT DE MANERA FLEXIBLE 

Ets client i no tens claus d'accés?

Gratuïta el primer any (1)    

I també a partir del segon any segons condicions.(2)

Ideal per a despeses extraordinàries    

Ja que pagaràs el mateix tots els mesos.

Màxima flexibilitat en les quotes

Tria la quota que s'adapti millor en contractar la targeta i canvia-la quan ho necessitis. (3)

Assegurances gratuïtes associades (4)    

Solicitar tarjeta mastercard crédito unidúo

UN VIATGE, UNA REFORMA O UNA OBRA D'ART, TU TRIES

No hi ha caprici que se't resisteixi si pots triar com pagar-lo

La Targeta Mastercard Unidúo et permet flexibilitzar el pagament de les teves compres com millor et convingui. Davant d'un imprevist o si et vols permetre un luxe, tindràs la solució a les teves mans per pagar-lo com vulguis.

Molt còmoda per realitzar compres online a comerços

I transparent, ja que Unicaja Banco et facilita un extracte detallat de totes les operacions efectuades amb la targeta.

Procés de contractació

Per poder contractar la Targeta Mastercard Crédito Unidúo, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Targeta Mastercard Crédito Unidúo omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d'atenció al client: +34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

Condicions

PRINCIPALS COMISSIONS

 

Comissió de manteniment: 39€ anual. Pots no pagar aquesta comissió si ets titular d'una altra targeta Mastercard Débito, Mastercard Crédito, Visa Electron o Visa Crédito. O si realitzes més de 3.600€ en compres i/o recàrregues de mòbils en un període anual (300€ mitjana mensual). Les operacions anul·lades i devolucions resten. O si ets titular del Pla Cero Comisiones i compleixes amb els requisits establerts.

 

Comissió per disposar de diners del crèdit de la targeta:

4,00% (mínim 3,50€), per a operacions realitzades en caixers automàtics de Unicaja Banco, S.A.

 

4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % del que cobri el titular del caixer a Unicaja per aquesta disposició. És a dir, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l'import que es retiri i, a més, es repercutirà l'import que ens cobri l'entitat propietària del caixer on s'estigui fent l'operació per fer ús del seu caixer en altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), zona euro, Suècia i Romania.

 

5,00 % (mínim 5,00 €) a la resta de països. És a dir, es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l'import que es retiri en entitats que no es trobin a la zona euro, ni a  Suècia ni a Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent a l'euro : 3% Aquesta comissió s'aplicarà sobre l'import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d'efectiu) que es realitzin amb la targeta segons el canvi obtingut pels Sistemes de Pagament en la data en què es realitzi la liquidació corresponent   

 

TIPUS D'INTERÈS

 

En la modalitat de pagament ajornat s'acumularan les operacions (compres, reintegraments d'efectiu, etc.) que es vagin fent amb la targeta i es podrà anar retornant una quantitat fixa del crèdit disposat, que es liquidarà i pagarà amb periodicitat mensual tots els dies 1 de cada mes natural fins al pagament total de l'import de les operacions realitzades sota aquesta modalitat de pagament. El saldo disposat meritarà interessos al Tipus d'Interès Nominal anual (TIN) del 22,20%. La TAE varia depenent de si es té o no en compte el pagament de la comissió de manteniment així com de l'import del crèdit a la targeta. Aquí es poden veure diferents exemples de la TAE:

  • Per a una disposició del crèdit en targeta Mastercard Unidúo en una compra en comerç nacional de 1.500€ amortitzat en 11 quotes mensuals de 140,54€ i una última quota mensual de 140,49€ l'import total degut seria de 1.686,43€ (si no paga comissió de manteniment de la targeta), en aquest cas la TAE seria del 24,60%.
  •  Per a una disposició del crèdit en targeta Mastercard Unidúo en una compra en comerç nacional de 1.500 € amortitzats en 11 quotes mensuals de 140,54 € i una última quota mensual de 140,49 € l'import total degut seria de 1.725,43 € (si es paga la comissió de manteniment de 39,00 € anual), en aquest cas la TAE seria del 31,06 %.
  • Per a una disposició del crèdit en targeta Mastercard Unidúo en una compra en comerç nacional de 3.000 € amortitzats en 11 quotes mensuals de 281,07 € i una última quota mensual de  281,11 € l'import total degut seria de 3.372,88 € (si no es paga comissió de manteniment de la targeta), en aquest cas la TAE seria del 24,60 %..
  • Per a una disposició del crèdit en targeta Mastercard Unidúo en una compra en comerç nacional de 3.000€ amortitzat en 11 quotes mensuals de 281,07€ i una última quota mensual de  281,11€, l'import total degut seria de 3.411,88€ si paga la comissió de manteniment de 39,00€ anual), en aquest cas la TAE seria del 27,77%.


En tots els casos l'import de l'amortització mensual no podrà ser, en cap cas, inferior a 20€, per tant la quota mínima a pagar serà  20€, més els interessos i comissions que s'haguessin generat en el període.

SERVEIS RELACIONATS AMB LES TEVES TARGETES

Sense comissió de manteniment

Aconsegueix que la comissió de manteniment de la teva targeta sigui de 0 € complint una sèrie de requisits.

Configuració ús de targetes

Activa la teva targeta o bloqueja-la quan ho necessitis a la nostra aplicació o a través de Banca Digital. 

Les teves targetes segures i sota control

Tant a Internet com a l'estranger pots comprar de forma còmoda i segura amb les teves targetes d'Unicaja.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

també et pot interessar

Targeta Mastercard Crédito

Targeta Mastercard Crédito

Una targeta de crèdit que et fa el dia a dia més còmode i et permet més flexibilitat en les formes de pagament.

veure Targeta MasterCard Crédito
Servei Caixers

Servei Caixers

A través dels caixers automàtics d’Unicaja podràs realitzar les operacions més habituals sense necessitat d’entrar a l’oficina.

Veure servei caixers
Aplaza tus compras

Aplaza tus compras

El sistema de finançament que et permet ajornar el pagament de les teves compres còmodament.

Veure Aplaza tus compras

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".