Tornar

Targeta Mastercard Unidúo

La targeta que t’ajuda a afrontar els imprevistos

El primer any? De franc!

La teva targeta Unidúo el primer any sense comissió d’emissió ni de manteniment. A partir del segon any, sense comissió de manteniment segons les condicions (1).

Ideal per a despeses addicionals

Ideal per a despeses extraordinàries Gràcies a la flexibilitat en el pagament revolving, podràs triar la quota que més et convingui i canviar-la sempre que ho necessitis(2).

Targeta Mastercard Unidúo, totalment segura

Compra amb la teva targeta Mastercard Unidúo amb total seguretat, tant des de l’estranger com per Internet.

Inclou de franc diverses assegurances associades (3)

Tens inclosos de manera gratuïta tant una assegurança d'assistència en viatges i una assegurança d'accidents.

Més avantatges de la targeta Mastercard Unidúo

Icono móvil con tarjeta de Unicaja Banco

Disponible perquè puguis pagar amb el mòbil

T’has oblidat la cartera a casa? Si portes el teu telèfon intel·ligent i tens la targeta Mastercard Unidúo, no pateixis. Vincula-la des de l’app d’Unicaja Banco, Apple Pay, Samsung Pay i Google Pay; podràs pagar en llocs que acceptin pagaments contactless i... Preparada per fer servei!

Cajero-tarjeta

Retirada d’efectiu en caixers automàtics

Amb la targeta Mastercard Unidúo disposaràs de l’efectiu que necessitis en tota la xarxa de caixers automàtics. Recorda que a l’app d’Unicaja Banco pots consultar on són.

dinero al momento mastercard uniduo

Servei Diners a l’instant

Alguna vegada ha arribat un rebut inesperat al teu compte? Amb aquest servei podràs tenir diners al compte traspassant saldo del crèdit de la targeta Mastercard Unidúo.

Serveis relacionats amb la targeta Mastercard Unidúo

ico_sin_comisiones

Targetes 0 comissions

Aconsegueix la teva targeta Mastercard Unidúo amb 0 euros de comissió; només cal complir alguns requisits.

ico_banca_movil

Tingues sempre configurada la teva Mastercard Unidúo

A la Banca Digital pots activar-la o bloquejar-la, operar per Internet i configurar més opcions.

Modalitat de pagament ajornat a la targeta Mastercard Unidúo

Amb la teva targeta Mastercard Unidúo pots pagar en quotes les compres que facis gràcies a la modalitat de pagament revolving.. I pots triar si vols retornar una quantitat fixa tots els mesos o un percentatge del deute. El cobrament de la quota ajornada es farà el dia 1 de cada mes.

Procés de contractacióc de la targeta Mastercard Unidúo

Per poder contractar la Targeta Mastercard Crédito Unidúo, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar la Targeta Mastercard Crédito Unidúo omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-la. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d'atenció al client: +34 952 07 62 63.

Condicions de la targeta Mastercard Unidúo

Comissions principals de la targeta Mastercard Unidúo

 

Comissió de manteniment: 44,00 € anuals. Pots no pagar aquesta comissió si gastes més de 300 €en compres i/o recàrregues de mòbil en un termini d’un any. Les operacions anul·lades i les devolucions resten. Tampoc hauràs de pagar-la si ets titular de pla Zero Comissions i compleixes els requisits establerts. Consulta les bases del pla Zero.

 

Comissió per retirada d’efectiu a crèdit en caixers automàtics mitjançant la targeta Mastercard Crèdit en caixers automàtics:

Un 4,00 % (mínim 3,50 €) de l’import de les operacions, per a les operacions fetes en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.

 

Un 4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % de l’import que el titular del caixer automàtic cobri a Unicaja Banco per aquesta disposició. Això vol dir que, en el cas d’altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), de la zona euro, de Suècia i de Romania, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l’import que es retiri i, a més, es repercutirà l’import que ens cobri l’entitat propietària del caixer automàtic en què es fa l’operació per utilitzar-lo.

 

Un 5,00 % (mínim 5,00 €) a la resta de països. Això vol dir que es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l’import que es retiri mitjançant targeta en caixers automàtics d’entitats que no estiguin a la zona euro ni a Suècia o Romania.

 

Comissió per operació en divisa diferent de l’euro: 3 % Aquesta comissió s’aplicarà a l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d’efectiu) que es facin amb la targeta segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament Mastercard i Visa en la data en què es faci la liquidació corresponent.

 

Tipus d’interès de la targeta Mastercard Unidúo

 

S’acumularan les operacions (compres, reintegraments d’efectiu…) que es facin amb la targeta Mastercard Unidúo i es podrà anar retornant una quantitat fixa del crèdit disposat, que es liquidarà i pagarà amb periodicitat mensual tots els dies 1 de cada mes natural fins a completar el pagament de l’import de les operacions fetes amb aquesta modalitat de pagament. Aquí es poden veure diferents exemples representatius de la TAE calculats per a casos en què no es facin més disposicions del crèdit de les indicades ni es modifiqui la quota, amb el sistema d’amortització francès (quotes periòdiques constants que inclouen capital i interessos) en 48 mesos:

  • Per a una disposició de 1.500 € del crèdit de la targeta Mastercard Unidúo en una compra en comerç nacional el dia 1 del mes en curs, amortitzat en 47 quotes mensuals de 44,83 € i una última quota de 44,56 €. Import total degut: 2.151,57 € (dels quals 651,57 € són interessos), si no paga comissió de manteniment anual de la targeta de crèdit. Cost total del crèdit: 651,57 €.  TIN: 19 %, TAE: 20,74 %.
  • Per a una disposició de 1.500 € del crèdit de la targeta Mastercard Unidúo en una compra en comerç nacional el dia 1 del mes en curs, amortitzat en 47 quotes mensuals de 44,83 € i una última quota de 44,56 €. Import total degut: 2.327,57 € (dels quals 651,57 € són interessos). La comissió de manteniment de la targeta, de 44 € anuals, es paga anualment en un únic pagament al començament de l’anualitat. A causa d’aquesta comissió, la TAE varia en funció de l’import i del termini. Cost total del crèdit: 827,57 €.  TIN: 19 %, TAE: 27,00%.

 

L’import de l’amortització mensual de capital no podrà ser en cap cas inferior a 20 €. Per tant, la quota mínima mensual per pagar serà de 20 € més els interessos i les comissions que es generin en el període.

Vols contractar la teva Targeta Mastercard Unidúo?

Sol·licita la targeta mastercard UNIDÚO

Si tens cap dubte

Centre d’atenció per a qüestions relacionades amb targetes i comerços

24 hores al dia, els 365 dies de l’any

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.