Tornar

Targeta Visa Classic

La targeta de crèdit que sempre t’acompanya

Concessió subjecta al criteri de l’entitat

Modalitats de pagament adequades per a tu

Tria la modalitat de pagament de la targeta Visa Classic que més s’adapti a tu: a final de mes o a terminis.

Pots utilitzar-la per pagar amb el mòbil

Vincula la teva targeta Visa Classic a una d’aquestes aplicacions per a pagament des del mòbil: UniPay, Apple Pay, Samsung Pay i Google Pay.

Primer any de franc

La teva targeta de crèdit el primer any sense comissió d'emissió ni de manteniment. A partir del segon any, sense comissió de manteniment segons les condicions (1) .

Inclou de franc assegurances associades (2)  

La targeta Visa Classic inclou de franc una assegurança d’assistència en viatges i una assegurança d’accidents.

Et retornem el 8 % de les teves compres

Contracta la teva targeta Targeta Visa Classic abans del 31 d'agost de 2020 i et retornarem el 8 % de les compres que facis fins a aquesta data (import màxim: 10 €). I recorda que aquesta promoció està limitada a 2.500 noves contractacions.

Promoció de la Targeta Visa Classic

Més avantatges de la targeta Visa Classic Crèdit

Icono móvil con tarjeta de Unicaja Banco

Ajorna el pagament de les compres si ho necessites

Si has fet alguna compra amb la targeta Visa Classic que no tenies planificada i ha alterat els teus plans mensuals, pots ajornar-la i pagar-la en quotes. Fes-ho a la Banca Digital.

Cajero-tarjeta

Retira efectiu localment o a l’estranger *

Amb la targeta Visa Classic podràs disposar d’efectiu en caixers automàtics, tant localment com a l’estranger. Consulta on pots fer reintegraments gratuïts en caixers automàtics.

Icono monedas Unicaja Banco

Gaudeix del servei Diners a l’instant (3)

Amb aquest servei pots traspassar diners des del crèdit de la teva targeta Visa Classic al teu compte sempre que els necessitis. Entra a la Banca Digital i aprofita-ho.

Serveis relacionats amb la targeta Visa Classic Crèdit

ico_sin_comisiones

Targetes 0 comissions

Aconsegueix la teva targeta Visa Classic amb 0 euros de comissió; només cal complir alguns requisits.

ico_banca_movil

Configura l’ús de la targeta Visa Classic

Pots permetre pagaments a l’estranger o pagaments contactless amb la targeta Visa Classic, i modificar-ho sempre que vulguis.

Modalitats de pagament de la targeta Visa Classic Crèdit

Amb aquesta modalitat, totes les compres que facis amb la targeta Visa Classic al llarg del mes es carregaran el dia 1 del mes següent, cosa que et permet ajustar el pressupost cada mes.

Amb aquesta modalitat podràs ajornar el pagament de les compres i decidir si vols retornar:

 

 • una quantitat fixa mensual o bé
 • un percentatge del deute

 

El cobrament es farà el primer dia de cada mes.

Contractació de la targeta Visa Classic Crèdit

Per contractar la targeta Visa Classic Crèdit, pots anar a qualsevol de les oficines d’Unicaja Banco, on t’atendrem encantats.

 

Si t’ho estimes més, també pots sol·licitar la targeta Visa Classic Crèdit emplenant el formulari de contractació i indicant en quina oficina vols tramitar-lo. Aviat ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que si tens dubtes o consultes, pots trucar al nostre servei d’atenció al client+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

Condicions de la targeta Visa Classic Crèdit

Comissions principals de la targeta Visa Classic

 

Comissió de manteniment anual: 39,00 €. Pots no pagar aquesta comissió si ets titular del pla Zero Comissions i compleixes els requisits establerts o bé si fas 60 operacions de compres en comerços o recàrregues de mòbil en un termini d’un any (és a dir, una mitjana mensual de 5 operacions). Les operacions anul·lades i les devolucions resten. Consulta les bases del pla Zero.

 

Comissió per retirada d’efectiu a dèbit en caixers automàtics mitjançant la targeta Visa Classic:

 • 0 € de comissió per retirades en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.
 • El 100 % de l’import que cobri el titular del caixer a Unicaja Banco per aquesta disposició. Això vol dir que per les retirades d’efectiu a dèbit que facis en caixers automàtics d’altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), de la zona euro, de Suècia o de Romania, Unicaja Banco et repercutirà l’import que aquestes entitats cobrin. T’informem que en el moment de fer l’operació ha de mostrar-se en pantalla l’import que l’entitat propietària del caixer automàtic en què fas l’operació cobrarà a Unicaja Banco i que, per tant, et podem repercutir. En qualsevol cas, pots consultar en quines zones d’Espanya no et cobrarem les tres primeres retirades d'efectiu a dèbit per compensar que no hi tenim una xarxa de caixers automàtics àmplia. Consulta aquí on pots fer reintegraments gratuïts a Espanya.
 • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) de l’import que es retiri a la resta de països. Cobrarem aquest preu per retirades d’efectiu a dèbit en caixers automàtics fora d’Espanya, la zona euro, Suècia o Romania.

Comissió per retirada d’efectiu a crèdit en caixers automàtics mitjançant la targeta Visa Classic:

 • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) de l’import que es retiri en el cas d’operacions fetes en caixers automàtics d’Unicaja Banco, S.A.
 • Un 4,00 % (mínim 3,50 €) més el 100 % de l’import que el titular del caixer cobri a Unicaja Banco per aquesta disposició. Això vol dir que, en el cas d’altres entitats nacionals (no Unicaja Banco), de la zona euro, de Suècia i de Romania, es cobrarà una comissió del 4,00 % (amb un mínim de 3,50 €) de l’import que es retiri i, a més, es repercutirà l’import que ens cobri l’entitat propietària del caixer automàtic en què es fa l’operació per utilitzar-lo.
 • Un 5,00 % (mínim 5,00 €) de l’import que es retiri a la resta de països. Això vol dir que es cobrarà una comissió del 5,00 % (amb un mínim de 5,00 €) de l’import que es retiri en entitats que no estiguin a la zona euro ni a Suècia o Romania.

Comissió per operació en divisa diferent de l’euro: 0 %. Aquesta comissió s’aplicarà a l’import que resulti del contravalor en euros de totes les transaccions en divises (compres i retirades d’efectiu) que es facin amb la targeta segons el canvi obtingut pels sistemes de pagament en la data en què es faci la liquidació corresponent.

 

 

Tipus d’interès de la targeta Visa Classic

 

En la modalitat de pagament ajornat s’acumularan les operacions (compres, reintegraments d’efectiu, etc.) que es facin amb la targeta i es podrà retornar progressivament una quantitat fixa del crèdit disposat, que es liquidarà i pagarà amb periodicitat mensual el dia 1 de cada mes natural fins que es completi el pagament de l’import de les operacions fetes amb aquesta modalitat de pagament. El saldo disposat meritarà interessos al tipus d’interès nominal anual (TIN) del 19,00 %. La TAE varia en funció de si es té o no en compte el pagament de la comissió de manteniment de la targeta de crèdit, així com l’import del crèdit en targeta. Aquí es poden veure diferents exemples representatius de la TAE calculats per a casos en què no es facin més disposicions del crèdit de les indicades ni es modifiqui la quota: 

 • Per a una disposició de 1.500 € del crèdit de la targeta Visa Classic Crèdit en una compra en comerç nacional, amortitzat en 11 quotes mensuals de 138,16 € i una última quota mensual de 138,22 €, l’import total degut seria de 1.657,98 € (si no es paga la comissió de manteniment anual de la targeta de crèdit); en aquest cas, la TAE seria del 20,75 %.
 • Per a una disposició de 1.500 € del crèdit de la targeta Visa Classic Crèdit en una compra en comerç nacional, amortitzat en 11 quotes mensuals de 138,16 € i una última quota mensual de 138,22 €, l’import total degut seria de 1.696,98 € (si es paga la comissió de manteniment anual de 39,00 € de la targeta de crèdit); en aquest cas, la TAE seria del 27,01 %.
 • Per a una disposició de 3.000 € del crèdit de la targeta Visa Classic Crèdit en una compra en comerç nacional, amortitzat en 11 quotes mensuals de 276,33 € i una última quota mensual de 276,28 €, l’import total degut seria de 3.315,91 € (si no es paga la comissió de manteniment anual de la targeta de crèdit); en aquest cas, la TAE seria del 20,75 %.
 • Per a una disposició de 3.000 € del crèdit de la targeta Visa Classic Crèdit en una compra en comerç nacional, amortitzat en 11 quotes mensuals de 276,33 € i una última quota mensual de 276,28 €, l’import total degut seria de 3.354,91 € (si es paga la comissió de manteniment anual de 39,00 € de la targeta de crèdit); en aquest cas, la TAE seria del 23,81 %.

L’import de l’amortització mensual no podrà ser en cap cas inferior a 20 €; per tant, la quota mínima per pagar serà de 20 € més els interessos i les comissions que es generin en el període.

será  20 €, más los intereses y comisiones que se hubieran generado en el periodo

Vols contractar la teva targeta Visa Classic Crèdit?

Vols contractar la teva targeta Visa Classic Crèdi

A més de la targeta Visa Classic Crèdit

Targeta Mastercard Crèdit

Targeta Mastercard Crèdit

Una targeta de crèdit que et fa el dia a dia més còmode i et permet més flexibilitat en les formes de pagament.

Ves a la targeta Mastercard Crèdit
Targeta Visa Oro

Targeta Visa Oro

La targeta per a clients preferents amb un límit de crèdit superior i més prestacions per als teus viatges.

Ves a la targeta Visa Or
Targeta Visa Platinum

Targeta Visa Platinum

Targeta preferent per a clients més internacionals.

Ves a la targeta Visa Platinum

Si tens cap dubte

Centre d’atenció per a qüestions relacionades amb targetes i comerços

24 hores al dia, els 365 dies de l’any

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.