Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

¿Quin PIN he de posar a la meva targeta?

El PIN és un element de seguretat de la targeta que valida que tu ets el que està fent una operació. El PIN és personal i intransferible, per la qual cosa et  recomanem que el protegeixis i gestions de forma segura. Aquí tens les nostres recomanacions:  

  • Memoritza el PIN i no el comuniquis a ningú. 
  • No el portis mai escrit a la cartera o al costat de la targeta, ja que així evitaràs que caigui en mans d'altres persones en cas de pèrdua o robatori. 
  • Evita que el PIN triat coincideixi amb algun nombre directament relacionat amb tu, com ara la matrícula del cotxe, la data de naixement, el DNI... 
  • Protegeix-te de la vista de tercers quan l'introdueixis per fer una compra o operar en un caixer. 
  • Modifica el PIN de tant en tant. Pots fer-ho en qualsevol oficina o caixer d'Unicaja Banco. 

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.