Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

¿És vàlida la meva targeta en compres per internet?

Les targetes d'Unicaja Banco són vàlides per comprar per Internet en aquells comerços que admetin la marca (Visa o Mastercard) d'aquesta targeta.

 

Per poder fer servir la targeta en compres per Internet, l'has de tenir configurada perquè admeti aquest ús. A UniVía (web o app)/Targetes/Configuració d'ús pots activar-la per a aquesta operació.

 

Encara que per comprar pots fer servir el número real, la caducitat i el CVC2 (número de tres dígits del revers) de la teva targeta, et recomanem que facis servir una targeta virtual, ja que així no hauràs de facilitar el número real de la teva targeta, perquè per a cada compra es genera un número de targeta fictici, amb un límit màxim i la data de caducitat que vulguis (màxim dos mesos). Per gaudir d'aquest servei, només cal que siguis usuari d'UniVía. T'informem que si has de presentar posteriorment la targeta per recollir la teva compra (per exemple: entrades de cinema, espectacles...), no podràs fer servir una targeta virtual per fer el pagament, i en aquests casos et recomanem que facis servir la targeta de prepagament d'Unicaja Banco.

 

Les targetes també són vàlides en comerços segurs, que són els adherits als sistemes de pagament segur Verified by Visa i MasterCard Secure Code. En el moment de comprar i pagar, un comerç electrònic que estigui donat d'alta com a comerç segur et redirigirà al que es coneix com un ""lloc segur"" en el qual hauràs d'introduir una clau de seguretat, que t'enviarem al teu número de telèfon mòbil. D'aquesta manera, només tu podràs fer servir la targeta per fer la compra i el venedor també tindrà la seguretat que el comprador és el titular legítim de la targeta. El telèfon al qual enviarem la clau l'hauràs hagut de facilitar en una oficina d'Unicaja.

 

Més informació sobre compres a Internet.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.