Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Què és la taxació?

Per aconseguir una garantia adequada de l'préstec que es va a concedir, el prestador exigirà que l'immoble que es va a hipotecar sigui «taxat». Això vol dir que una entitat degudament habilitada per a això determini quin és el seu valor estimat.


A l'ésser l'immoble (l'habitatge, generalment) la principal garantia d'aquestes operacions, la seva situació en el moment de la concessió (construïda o per construir, estat de conservació, ubicació...) influeix en la seva valoració.


El valor de taxació permet estimar el valor estable de l'immoble que desitja adquirir (que pot ser diferent de el preu de compra) i, per això, condicionarà l'import de l'préstec que l'entitat estarà disposada a concedir.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.