Tornar

Aval bancari per a lloguer jove

Sol·licita un aval a Unicaja Banco i lloga l’habitatge que necessites

Per a inquilins d’entre 18 i 35 anys

Si vols llogar un habitatge i el propietari et demana un aval, descobreix les condicions del nostre aval bancari per a lloguer jove.

Sense comissió d’obertura ni despeses d’estudi (1)

Farem un estudi de l’import que tinguis preconcedit, sense comissions d’obertura ni d’estudi.

Garantim fins a 3 anys del pagament del lloguer

Pots disposar d’un aval per un termini d’un a tres anys per garantir el pagament de fins a dues mensualitats de renda de lloguer.

És molt fàcil sol·licitar-lo

El cost és un 1 % de comissió trimestral sobre l’import concedit. Així, un aval de 1.500 € tindrà un cost de 15 €/trimestre. I podràs cancel·lar-lo de manera anticipada sense comissió.

Aval Joven Alquiler Bancario de Unicaja Banco

EL TEU HABITATGE, A L’ABAST DE LA MÀ

Aconsegueix llogar el pis que vols amb aquest aval

Si vols independitzar-te o canviar de casa i en formalitzar el contracte de lloguer et demanen una garantia de pagament, no et preocupis! Unicaja Banco ofereix un aval bancari(1) per ajudar-te a aconseguir el pis que vols.

Garanteix que podràs pagar la quota del lloguer

Si tens entre 18 i 35 anys, pots disposar d’un aval(1) amb condicions especials que garanteixi al propietari el pagament de les quotes del contracte de lloguer en cas que no puguis abonar-les, fins a l’import contractat en l’aval.

Necessites ajuda?

Truca’ns

T’oferim una atenció personalitzada de dilluns a dissabte de 8:00 a 22:00 hores (excepte festius).

Si t’ho estimes més, fes-nos la teva consulta a través de les xarxes socials

Preguntes freqüents sobre l’aval bancari per a lloguer jove

Què és un aval per a lloguer?

Un aval bancari és un contracte de compromís pel qual una entitat bancària garanteix a un tercer que el seu client procedirà al pagament, en aquest cas, de la renda del lloguer.

Quina és la finalitat d’un aval per al lloguer?

Un aval és una garantia de pagament que exigeixen alguns contractes de lloguer al futur inquilí i que pot suposar una dificultat d’accés a l’habitatge per als més joves.

 

La concessió d’aquest aval dona suport al compliment de l’obligació contreta, que en aquest cas és el pagament del lloguer.

 

D’aquesta manera, Unicaja Banco es compromet a fer front als compromisos que l’inquilí ha contret amb l’arrendatari en cas que no pugui complir amb el pagament.

Quin és l’import habitual d’un aval bancari per al lloguer?

Actualment, l’import està limitat a un màxim de dues mensualitats de renda en contractes de fins a cinc anys de durada.

Com puc contractar l’aval bancari per al lloguer?

Pots contractar el teu aval bancari per al lloguer jove en qualsevol de les nostres oficines d’Unicaja Banco, on t’atendrem encantats.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.