Tornar
1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador relatiu al compte.

Bestreta beca

Els diners de la teva beca, quan els necessites

¿Ets client i no tens claus d’accés?

No esperis

Si tens la beca concedida, t’avancem el 100% de l’ajuda que t’ha concedit el Ministeri d’Educació fins a 3.000 €(*)

No paguis interessos ni comissions(*)

T’avancem els diners sense costos i no tindràs comissió d’obertura ni despeses d’estudi.

Fàcil d’obtenir

Només et cal tenir un compte i una targeta de dèbit, juntament amb el servei Banca Digital (gratuïts(**) si tens entre 18 i 27 anys).

Tot el curs per retornar-los

Perquè tens fins a 9 mesos de termini per retornar l’import de la beca(*).

anticipo-beca-cero

AVANÇA EL COBRAMENT DE LA TEVA BECA SENSE INTERESSOS

Sol·licita el servei Bestreta Beca d’Unicaja Banco i podràs rebre per endavant els diners de la beca que tinguis assignada, amb un màxim de 3.000 €, al 0 % d’interès(*).

 

Centra’t en els estudis amb la tranquil·litat de saber que tens l’import de la beca ingressat al teu compte, sense retards. I amb la comoditat de retornar la bestreta en una única quota al venciment sense cap tipus de comissió.

anticipo-beca-grupo

T’avancem les ajudes per a estudis oficials

No importa quin tipus de formació estiguis rebent; podràs gaudir del servei Bestreta Beca sempre que rebis una beca d’estudis per part d’algun organisme oficial, com ara la Unió Europea, el Ministeri d’Educació i

 

Formació Professional o una conselleria d’educació autonòmica.

Tinguis l'edat que tinguis, gràcies a la nostra oferta de finançament d’estudis, pots sol·licitar un avançament de la teva beca per a qualsevol d’aquests tipus d’estudis:

 

Ensenyaments universitaris per a l’obtenció de títols oficials de grau.

Estudis no universitaris de Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior, ensenyaments artístics professionals, ensenyaments artístics superiors, formacions esportives, estudis religiosos superiors o formació d’idiomes en escoles oficials.

Ensenyaments complementaris de postgrau.

Puc sol·licitar una bestreta de les beques MEC?

Pots sol·licitar una bestreta de qualsevol beca atorgada per organismes oficials, com ara la Unió Europea, el Ministeri d’Educació i Formació Professional o les conselleries d’educació autonòmiques.

Puc demanar una bestreta de les beques SICUE? I d’una beca Erasmus?

Sí, com que són ajudes d’organismes oficials, el servei Bestreta Beca es pot aplicar a les beques del programa SICUE o del programa Erasmus.

He d’esperar fins a tenir la resolució de les beques per sol·licitar una bestreta?

Sí, és necessari que ho facis perquè ens hauràs de lliurar la justificació documental de l’assignació positiva de la beca.

Quan es fa l’ingrés d’una beca concedida?

Amb la Bestreta Beca d’Unicaja Banco no cal saber quan tardaran a ingressar la beca que t’han concedit. Pots sol·licitar l’avançament de l’ingrés si tens el justificant que te l’han concedida.

Alguns consells de l’Espai Jove Uni

Totes les claus que necessites saber per estudiar a l’estranger

Totes les claus que necessites saber per estudiar a l’estranger

De vegades la formació que estàs cursant no és suficient. T’has plantejat estudiar fora? Coneix tot el que necessites saber per estudiar a l’estranger.

Ves a les claus per estudiar a l’estranger
Coses que has de saber abans de sol·licitar una beca Erasmus

Coses que has de saber abans de sol·licitar una beca Erasmus

Quin procediment he de seguir? Com puc trobar allotjament? Volem ajudar-te amb tot el que has de saber abans de sol·licitar una beca Erasmus.

Ves als consells sobre la beca Erasmus
Combinacions de carrera i màster que t’obriran les portes del mercat laboral

Combinacions de carrera i màster que t’obriran les portes del mercat laboral

Vols saber quines són les millors combinacions de carrera i màster a Espanya, que t’obriran les portes del mercat laboral? Augmenta les teves possibilitats laborals!

Ves a les carreres i màsters amb més inserció labo

Procés de contractació Bestreta Beca

Per poder contractar el Bestreta Beca, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d’Unicaja Banco, on estarem encantats d’atendre’t.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar el Bestreta Beca anys emplenant el formulari de contractació i indicant en quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant de qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d’atenció al client: +34 952 07 62 63.

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Préstec Matrícula

Préstec Matrícula

Amb el nostre Préstec Matrícula podràs finançar l’import de la teva matrícula universitària en condicions excepcionals.

Veure Préstec Matrícula
Préstec Estudis

Préstec Estudis

Un préstec de fins a 30.000 € per fer la formació que vulguis, amb un tipus d’interès fix i fins 5 anys per retornar-lo.

Veure Préstamo Estudios

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.