Tornar
1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000 € (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador relatiu al compte.

Préstec Matrícula

Que estudiar sigui la teva única preocupació

¿Ets client i no tens claus d’accés?

Estudia sense preocupacions

T’oferim un préstec amb què pots finançar el 100 % de la matrícula dels teus estudis, amb un màxim de 4.000 €?(1).

Sense comissions ni interès

Aquest préstec al 0 % d’interès(1) no té cap comissió d’obertura ni despeses d’estudi.

Molt fàcil

Per sol·licitar el préstec Matrícula, has de tenir contractats un compte, una targeta de dèbit i el servei Banca Digital. Aquests serveis són gratuïts(2) si tens entre 18 i 27 anys.

Retorna’l en un any

Perquè tens fins a 12 mesos de termini per retornar l’import de la matrícula.

prestamo-estudios-cero

FINANÇA ELS TEUS ESTUDIS SENSE INTERESSOS NI COMISSIONS

Amb el préstec Matrícula podràs finançar el 100 % de l’import de la matrícula dels estudis, amb un màxim de 4.000 €, sense haver de pagar interessos perquè t’oferim un tipus fix del 0 %(1).

 

No perdis l’oportunitat de formar-te abonant la matrícula en 12 mesos i sense pagar cap tipus de comissions.

campana_financiacion_estudios

Un préstec per a estudiants de qualsevol oferta formativa

Amb el préstec Matrícula començaràs els estudis amb bon peu, podràs continuar la formació que estàs fent o reprendràs aquell projecte acadèmic que vas haver d’aparcar temporalment.

 

Dins de la nostra oferta de finançament d’estudis, el préstec Matrícula es dirigeix a tota la varietat de formacions especialitzades, ja que és un préstec per a estudiants universitaris, de Formació Professional i d’ensenyaments en règim especial.

 

A més, no importa on cursis els estudis perquè el préstec Matrícula és vàlid tant per a centres públics com privats, incloses les modalitats en línia.

El préstec Matrícula és per a estudiants universitaris?

El préstec Matrícula el poden sol·licitar tant estudiants universitaris com de Formació Professional i d’ensenyaments en règim especial (artístics, esportius, religiosos i d’idiomes).

Els estudiants sense nòmina poden sol·licitar el préstec Matrícula?

No cal que tinguis nòmina per obtenir el préstec Matrícula, però sí que és necessari tenir una garantia personal o sol·licitar l’aval dels pares o tutors o bé d’una altra persona que doni garanties a l’operació.

El préstec Matrícula és compatible amb el pagament a terminis de la matrícula a la universitat?

Sí, és possible obtenir el préstec Matrícula i alhora sol·licitar el pagament ajornat de la matrícula universitària o de qualsevol altre tipus de matrícula dels estudis descrits anteriorment.

Alguns consells de l’Espai Jove Uni

Títols universitaris per triomfar en el món laboral

Títols universitaris per triomfar en el món laboral

Et portem els nous títols universitaris orientats a les sortides professionals més demandades. Et costa decidir-te i no saps cap a on has d’encaminar el teu futur laboral? No et preocupis!

Ves als títols universitaris per triomfar
Descobreix què és la Formació Professional Dual

Descobreix què és la Formació Professional Dual

La Formació Professional Dual és una metodologia relativament nova que pot ser el que busques per al teu futur. Combina els estudis al centre educatiu amb la feina en una empresa associada.

Ves a la Formació Professional Dual
Descobreix aquí quins cicles d’FP tenen més sortides laborals

Descobreix aquí quins cicles d’FP tenen més sortides laborals

A l’hora de triar la teva professió, si el que t’interessa és augmentar les opcions d’aconseguir una feina, dona un cop d’ull als cicles formatius que tenen més sortides laborals.

Ves als cicles formatius amb més sortides laborals

Procés de contractació Préstec Matrícula

Per poder contractar el Préstec Matrícula, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d’Unicaja Banco, on estarem encantats d’atendre’t.

 

Si ho prefereixes, també pots sol·licitar el Préstec Matrícula anys emplenant el formulari de contractació i indicant en quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que davant de qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos al nostre servei d’atenció al client: +34 952 07 62 63.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Bestreta Beca

Bestreta Beca

Amb la Bestreta Beca aconseguiràs per endavant el 100 % de la beca que t’hagi concedit un organisme oficial, fins a 3.000 euros.

Ves Bestreta Beca
Préstec Estudis

Préstec Estudis

Un préstec de fins a 30.000 € per fer la formació que vulguis, amb un tipus d’interès fix i fins 5 anys per retornar-lo.

Ves Préstec Matrícula

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.