Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Què és una assegurança de llar?

Una assegurança de llar cobreix els danys materials que es produeixin a la llar, com poden ser els desperfectes causats per l'aigua, el trencament de vidres, els danys causats per incendi, explosió o fenòmens atmosfèrics i els danys derivats de curtcircuits elèctrics, avaries diverses o robatoris.

 

També incorpora la cobertura de responsabilitat civil, originada pels danys o lesions que es puguin causar a altres persones o als seus béns des de l'habitatge de l'assegurat. 

 

A més, s'hi incorporen serveis nous adreçats a facilitar el dia a dia dels assegurats, com ara els serveis de bricolatge a domicili i l'assistència informàtica, entre d'altres.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.