Particulars

Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Què és una assegurança de llar?

Una assegurança de llar cobreix els danys materials que es produeixin a la llar, com poden ser els desperfectes causats per l'aigua, el trencament de vidres, els danys causats per incendi, explosió o fenòmens atmosfèrics i els danys derivats de curtcircuits elèctrics, avaries diverses o robatoris.

També incorpora la cobertura de responsabilitat civil, originada pels danys o lesions que es puguin causar a altres persones o als seus béns des de l'habitatge de l'assegurat. 

A més, s'hi incorporen serveis nous adreçats a facilitar el dia a dia dels assegurats, com ara els serveis de bricolatge a domicili i l'assistència informàtica, entre d'altres.

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".