Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Què és una assegurança de salut?

L'assegurança de salut proporciona al titular i a la seva família una cobertura sanitària i assistencial en el supòsit que pateixin alguna malaltia. N'hi ha de diferents modalitats:

  • Assegurances d'assistència sanitària amb cobertura assistencial mèdica mitjançant un quadre de professionals i centres concertats amb l'asseguradora.  
  • Assegurances de reemborsament, amb les quals l'assegurat pot acudir a qualsevol metge o centre hospitalari, arreu del món, per rebre l'atenció mèdica que necessiti. L'assegurat abonarà les despeses mèdiques ocasionades i, posteriorment, enviarà la factura a l'asseguradora per al seu reemborsament.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.