Particulars

Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Què és una assegurança de salut?

L'assegurança de salut proporciona al titular i a la seva família una cobertura sanitària i assistencial en el supòsit que pateixin alguna malaltia. N'hi ha de diferents modalitats:

  • Assegurances d'assistència sanitària amb cobertura assistencial mèdica mitjançant un quadre de professionals i centres concertats amb l'asseguradora:

    • Assegurances d'assistència sanitària amb cobertura assistencial mèdica mitjançant un quadre de professionals i centres concertats amb l'asseguradora.  
    • Assegurances de reemborsament, amb les quals l'assegurat pot acudir a qualsevol metge o centre hospitalari, arreu del món, per rebre l'atenció mèdica que necessiti. L'assegurat abonarà les despeses mèdiques ocasionades i, posteriorment, enviarà la factura a l'asseguradora per al seu reemborsament.

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".