Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Què és una assegurança de cotxe?

L'assegurança de cotxe és un contracte d'assegurança que cobreix els riscos creats per la conducció d'automòbils en cas que causin un accident.

 

Hi ha una modalitat bàsica, que és de contractació obligatòria pels propietaris de qualsevol vehicle i que cobreix la responsabilitat civil del propietari i del conductor del vehicle pels danys i les lesions que causin a tercers. Inclou també la defensa jurídica fins a uns certs límits.

 

Segons el producte contractat, l'assegurança de cotxe ofereix cobertura per al vehicle per robatori, col·lisió accidental i/o danys ocasionats a tercers, entre d'altres. Hi ha cobertures addicionals que amplien els límits i l'abast de determinades cobertures.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.