Particulars

Tornar
Veure totes les preguntes freqüents

Què és una assegurança d'automòbil?

L'assegurança de l'automòbil és un contracte d'assegurança que cobreix els riscos creats per la conducció d'automòbils en cas que causin un accident.

Hi ha una modalitat bàsica, que és de contractació obligatòria pels propietaris de qualsevol vehicle i que cobreix la responsabilitat civil del propietari i del conductor del vehicle pels danys i les lesions que causin a tercers. Inclou també la defensa jurídica fins a uns certs límits.

Segons el producte contractat, l'assegurança d'automòbil ofereix cobertura per al vehicle per robatori, col·lisió accidental i/o danys ocasionats a tercers, entre d'altres. Hi ha cobertures addicionals que amplien els límits i l'abast de determinades cobertures.

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".