Tornar
Servicio Testamentaría de Unicaja Banco

Servei de testamentaria

Guia d’ajuda per tramitar herències

A Unicaja Banco sabem que la tramitació d’una herència pot implicar una sèrie de tràmits tediosos per als hereus. Per tal de facilitar-te aquesta tasca, hem elaborat una guia del nostre servei de testamentaria amb informació pràctica sobre les gestions que has de fer, la documentació que necessites i els passos que has de seguir.

Descarrega’t la guia completa d’ajuda per a la tramitació d’herències

Descarrega la guia completa de tramitació de testamentaria, en què t’expliquem on i com pots sol·licitar cadascun dels documents necessaris per tramitar l’herència.

Descarrega la guia completa

Preguntes freqüents sobre testamentaria

Quant costa el servei de testamentaria?

El servei de testamentaria té un cost de 96,80 € (IVA inclòs), que s’abona una cop finalitzada la tramitació completa de l’expedient.

Què és la proposta de repartiment?

Unicaja Banco fa la proposta de repartiment de l’herència del finat/ada als hereus d’acord amb la documentació que aquests aporten.

Com es fa el repartiment entre els hereus?

Un cop que els hereus liquiden l’impost i accepten el repartiment de l’herència, Unicaja Banco procedeix al traspàs de l’herència als comptes d’abonament que aquests hagin facilitat.

Quina documentació necessito per poder tramitar l’herència i on puc aconseguir-la?

Hem elaborat una guia detallada amb tota la informació per fer els tràmits de testamentaria, així com amb els documents que necessites i on pots obtenir-los. Consulta la guia d’ajuda

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.