Tornar

BANCA DIGITAL UNIVÍA

EL TEU DIA A DIA MÉS CÒMODE A TRAVÉS DE LA NOSTRA BANCA DIGITAL

Senzillesa

Si tens una targeta de crèdit o de dèbit d’Unicaja Banco, segueix aquests passos per donar-te d’alta. I opera de manera senzilla i immediata amb la teva clau d’accés.

Servei a distància

Opera amb el teu banc des de qualsevol part del món amb accés a Internet.

Seguretat

Fes les teves operacions habituals amb total seguretat i confiança.

Disponibilitat total

Accedeix a la nostra banca electrònica les 24 hores tots els dies de l”any.

Si tens una targeta d’Unicaja Banco, segueix aquests passos per donar-te d’alta a la Banca Digital

Manual d’alta en línia a la Banca Digital
Toda la información sobre UniVía

SEGURETAT I CONFIANÇA, PILARS DE LA NOSTRA BANCA EN LÍNIA

Un servei còmode, senzill i, a més, totalment segur

Per operar a Internet, la tranquil·litat és fonamental. Pel que fa a la seguretat, Banca Digital té un sistema de signatura electrònica basat en diferents nivells de seguretat per a operacions que impliquen moviments de fons. D'aquesta manera saps del cert que els teus diners s'estan gestionant en un sistema sòlid amb uns estàndards de seguretat elevats.

univia_04

AMB MÉS FUNCIONALITATS QUE NO T'IMAGINES

Descobreix tot el que pots fer a través de la nostra banca electrònica

Hi ha operacions i consultes que pots realitzar a través de Banca Digital que no sabies que podies sense haver de desplaçar-te a l'oficina. Accedeix des del teu ordinador, tauleta tàctil o mòbil. Per fer aquestes gestions, només has d'identificar-te a Banca Digital amb les teves claus d'accés i llestos, ja pots començar a operar de manera immediata.

Més informació sobre seguretat i accés

A Unicaja Banco disposem de la millor tecnologia pel que fa a la protecció de la informació dels nostres clients i incorporem estàndards de seguretat elevats a les nostres aplicacions i sistemes destinats a protegir la confidencialitat i integritat de la informació.

 

Consulta les nostres recomanacions i mesures de seguretat, que t'ajudaran a millorar la protecció de les teves consultes i operacions per Banca Digital.

 

Certificat del Sistema de Gestió de Seguretat de la Informació

 

Unicaja Banco disposa d'un sistema de gestió de seguretat de la informació certificat per AENOR d'acord amb la Norma UNE-ISO/IEC 27001:2014.

 

Unicaja Banco manté des de 2007 la certificació de la Norma UNE-ISO/IEC 27001:2014, que regula el sistema de gestió de les bones pràctiques en seguretat de la informació per als seus serveis de banca electrònica, UniVía, tant a través de xarxes fixes com a través de xarxes mòbils. Per aquest motiu, es converteix en una entitat que ha estat certificada per l'Asociación Española de Normalización y Certificación (AENOR) en el compliment de la Norma ISO/IEC 27001:2014, que garanteix un excel·lent sistema de gestió de la seguretat de la informació de la seva banca electrònica, UniVía.

 

Aquesta distinció demostra la robustesa i fiabilitat dels sistemes informàtics d'Unicaja Banco, assegurant als seus clients el nivell més elevat de seguretat en les seves operacions i transaccions.

Procés de contractació de Banca Digital

Per poder fer consultes i operacions amb els teus comptes a través de Banca Digital, només has de ser client d'Unicaja Banco i tenir accés als serveis a distància.

 

Pots contractar els serveis a distància de les següents maneres:

Un cop hagis recollit les teves claus d'accés i la targeta de coordenades a la teva oficina d'Unicaja Banco, podràs operar sense més limitacions que les que tu mateix estableixis en les condicions del contracte.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d'atenció al client+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63 o sol·licitar més informació a través d’aquest formulari i indica en quina oficina vols tramitar-ho. Aviat ens posarem en contacte amb tu.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

També et pot interessar

Targetes de crèdit

Targetes de crèdit

Tria la targeta que millor s'adapta al teu ritme de vida.

VEURE TARGETES DE CRÈDIT
Pagament de rebuts i impostos

Pagament de rebuts i impostos

Consulta i realitza el pagament dels teus impostos municipals còmodament des de casa a través de la Banca Digital.

VEURE PAGAMENT DE REBUTS
Unicaja Mòbil App

Unicaja Mòbil App

On vulguis i quan vulguis. Opera amb Unicaja Banco de forma ràpida i segura amb la nostra aplicació mòbil.

AVANTATGES DE LA BANCA MÒBIL

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.