icon-check-black

Senzilla i personal

Personalitza la Banca Digital segons les teves necessitats i ves només al que t’interessi.

icon-check-black

Servei a distància

Opera amb el teu banc des de qualsevol part del món amb accés a internet.

icon-check-black

Multidispositiu

La teva Banca Digital accessible des de qualsevol dispositiu.

icon-check-black

Bizum integrat

Envia diners als teus contactes i rep-ne fàcilment des del mòbil.

Nueva Banca Digital - Unicaja Banco Nueva Banca Digital - Unicaja Banco

Llancem la nova Banca Digital

Millorem la teva experiència en la gestió de les finances en línia

Una nova Banca Digital més intuïtiva i accessible des de qualsevol dispositiu, amb noves funcionalitats i un disseny totalment renovat. Recorda que, només durant un temps, pots continuar utilitzant les dues versions de la Banca Digital; així et podràs adaptar a poc a poc a totes les novetats. Podràs canviar de versió de manera còmoda i directa en tot moment mentre siguis a la Banca Digital. Tu tries!

Nueva Banca Digital - Unicaja Banco Nueva Banca Digital - Unicaja Banco

Descarrega’t la nova app Unicaja Banco

Ja pots descarregar-te i utilitzar la nova app Unicaja Banco. Recorda que, només durant un temps, pots continuar utilitzant les dues apps, tant l’app UniVía com l’app Unicaja Banco. Les tindràs totes dues instal·lades al teu dispositiu mòbil i podràs accedir a la que tu triïs; així et podràs adaptar a poc a poc a totes les novetats. Això sí, et convidem a utilitzar la nova app Unicaja Banco i a gaudir de la comoditat de totes les novetats. Tu tries!

Posicion_Global

Descobreix Posició global

Consulta la teva situació financera d’un cop d’ull. Visualitza l’últim moviment dels teus comptes. La teva situació financera agrupada per categories. Accés directe a les operacions més freqüents.

Mi_Area

Personalitza la nova Banca Digital perquè s’adapti a tu

Oculta les xifres dels teus comptes per augmentar la privacitat. Tria els comptes que vols tenir visibles i els que vols ocultar. Estableix Posició global com a pàgina d’inici. Crea contactes per fer transferències més àgilment.

Necessites ajuda per operar a la Banca Digital?

Descobreix, pas a pas, com pots fer les principals gestions bancàries de la Banca Digital de manera fàcil i segura.

Ets client i encara no t’has donat d’alta a la nova Banca Digital?

Fes-ho i comença a gaudir de tots els serveis en línia. Controla, d’un cop d’ull, la teva situació financera, personalitza la Banca Digital segons les teves necessitats, fes transferències de manera senzilla, crea contactes per agilitzar les teves operacions i utilitza Bizum per rebre diners dels teus contactes i enviar-ne.

Consulta el manual adjunt per donar-te d’alta a la nova Banca Digital

Només necessites una targeta d’Unicaja Banco per fer-ho.

Internet network security concept with woman using a laptop computer Internet network security concept with woman using a laptop computer

SEGURETAT I CONFIANÇA, PILARS DE LA NOSTRA BANCA EN LÍNIA

Un servei còmode, senzill i, a més, segur

Per operar a Internet, la tranquil·litat és fonamental. Pel que fa a la seguretat, Banca Digital té un sistema de signatura electrònica basat en diferents nivells de seguretat per a operacions que impliquen moviments de fons. D'aquesta manera saps del cert que els teus diners s'estan gestionant en un sistema sòlid amb uns estàndards de seguretat elevats.

univia_04 univia_04

AMB MÉS FUNCIONALITATS QUE NO T'IMAGINES

Descobreix tot el que pots fer a través de la nostra banca electrònica

Hi ha operacions i consultes que pots realitzar a través de Banca Digital que no sabies que podies sense haver de desplaçar-te a l'oficina. Accedeix des del teu ordinador, tauleta tàctil o mòbil. Per fer aquestes gestions, només has d'identificar-te a Banca Digital amb les teves claus d'accés i llestos, ja pots començar a operar de manera immediata.

Més informació sobre seguretat i accés

A Unicaja Banco disposem de la millor tecnologia pel que fa a la protecció de la informació dels nostres clients i incorporem estàndards de seguretat elevats a les nostres aplicacions i sistemes destinats a protegir la confidencialitat i integritat de la informació.

 

Consulta les nostres recomanacions i mesures de seguretat, que t'ajudaran a millorar la protecció de les teves consultes i operacions per Banca Digital.

 

Certificat del Sistema de Gestió de Seguretat de la Informació

 

Unicaja Banco disposa d'un sistema de gestió de seguretat de la informació certificat per AENOR d'acord amb la Norma UNE-ISO/IEC 27001:2014.

 

Unicaja Banco manté des de 2007 la certificació de la Norma UNE-ISO/IEC 27001:2014, que regula el sistema de gestió de les bones pràctiques en seguretat de la informació per als seus serveis de banca electrònica, UniVía, tant a través de xarxes fixes com a través de xarxes mòbils. Per aquest motiu, es converteix en una entitat que ha estat certificada per l'Asociación Española de Normalización y Certificación (AENOR) en el compliment de la Norma ISO/IEC 27001:2014, que garanteix un excel·lent sistema de gestió de la seguretat de la informació de la seva banca electrònica, UniVía.

 

Aquesta distinció demostra la robustesa i fiabilitat dels sistemes informàtics d'Unicaja Banco, assegurant als seus clients el nivell més elevat de seguretat en les seves operacions i transaccions.

Procés de contractació de Banca Digital

Per poder fer consultes i operacions amb els teus comptes a través de Banca Digital, només has de ser client d'Unicaja Banco i tenir accés als serveis a distància.

 

Pots contractar els serveis a distància de les següents maneres:

Un cop hagis recollit les teves claus d'accés i la targeta de coordenades a la teva oficina d'Unicaja Banco, podràs operar sense més limitacions que les que tu mateix estableixis en les condicions del contracte.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d'atenció al client+34 952 07 62 63 o sol·licitar més informació a través d’aquest formulari i indica en quina oficina vols tramitar-ho. Aviat ens posarem en contacte amb tu.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari
Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.