Tornar
1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador de risc relatiu al compte.

PLA CERO COMISIONES

TRIA AMB NOSALTRES UNA RELACIÓ DE CONFIANÇA I SENSE COMISSIONS

Ets client i no tens claus d'accés?

Compte

El teu compte vinculat sense comissió d’administració ni manteniment(1).

Targeta 

La teva targeta de crèdit o dèbit sense comissió d'emissió ni manteniment(2).

Transferències en línia

Fes les transferències que necessites sense comissió d'emissió(3).

Condicions

Gaudir del Pla Cero Comisiones és molt més fàcil del que penses. Veure (4)

Pla Cero Comisiones Pla Cero Comisiones

AIXÒ SÍ ÉS UN PLA

Domicilia la teva nòmina, pensió o subsidi de desocupació i compleix la resta de condicions de l’apartat Requisits.

D’aquesta manera, formaràs part del pla Zero Comissions i t'estalviaràs les comissions de manteniment del teu compte i la teva targeta, així com les comissions per transferències. Utilitzar els teus serveis més habituals no et costarà res.

Informació pràctica

Requisits

Domiciliació

  • Domiciliació mensual de la nòmina, pensió o atur per import net igual o superior a 600€ (o bé ingressos recurrents* per un import igual o superior a 7.200€ en els últims 12 mesos, amb almenys 1 ingrés mensual en 6 dels 12 mesos).

 

Consum en targetes

  • Consum en targetes de crèdit o dèbit per import igual o superior a 1.200€ anuals o un mínim de 2 operacions mensuals realitzades amb les mateixes en els últims 12 mesos, de la data de liquidació de cada comissió.

 

Saldo o assegurança

  • Saldos per un import igual o superior a 6.000 € en l'entitat (dels quals el client sigui titular en: comptes a la vista, fons d'inversió, plans de pensions i assegurances d'estalvi) o tenir contractada almenys una assegurança amb l'entitat (no s'inclouen les assegurances d'estalvi, ja que s'engloben en l'opció anterior)**.

 

Procés de contractació

Per poder adherir-te al Pla Cero Comisiones, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots adherir-te al Pla Cero Comisionesomplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d' atención al cliente+34 952 07 62 63.

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

També et pot interessar

Targetes de crèdit

Targetes de crèdit

Tria la targeta que millor s'adapta al teu ritme de vida.

Veure targetes de crèdit
UniPay Bizum App

UniPay Bizum App

Arregla els comptes amb els teus amics a l'instant. Envia i rep diners amb el teu mòbil als teus contactes donats d'alta a l'aplicació.

VEURE UNIPAY BIZUM

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.