Particulars

Tornar
1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador de risc relatiu al compte.

PLA CERO COMISIONES

TRIA AMB NOSALTRES UNA RELACIÓ DE CONFIANÇA I SENSE COMISSIONS

Ets client i no tens claus d'accés?

Compte

El teu compte sense comissió d'administració ni manteniment(1).

Targeta 

La teva targeta de crèdit o dèbit sense comissió d'emissió ni manteniment(2).

Transferències en línia

Fes les transferències que necessites sense comissió d'emissió(3).

Condicions

Gaudir del Pla Cero Comisiones(4) és molt més fàcil del que penses.

Pla Cero Comisiones

AIXÒ SÍ ÉS UN PLA

Els teus diners, molt més teus perquè no pagues comissions

Hi ha una manera molt senzilla de saltar-te les comissions associades al teu compte i la targeta, així com les comissions per transferències. Has de domiciliar els teus ingressos a Unicaja Banco, usar la targeta de crèdit o dèbit i complir la resta de les condicions detallades en l'apartat de requisits. D'aquesta manera, formaràs part del Pla Cero Comisiones i gaudir dels teus serveis més habituals no et costarà res.

Informació pràctica

Requisits

Domiciliació

  • Domiciliació mensual de la nòmina, pensió o atur per import net igual o superior a 600€ (o bé ingressos recurrents per un import igual o superior a 7.200€ en els últims 12 mesos, amb almenys 1 ingrés mensual en 6 dels 12 mesos).

 

Consum en targetes

  • Consum en targetes de crèdit o dèbit per import igual o superior a 1.200€ anuals o un mínim de 2 operacions mensuals realitzades amb les mateixes en els últims 12 mesos, de la data de liquidació de cada comissió.

 

Saldo o assegurança

  • Saldos per un import igual o superior a 6.000 € en l'entitat (dels quals el client sigui titular en: comptes a la vista, fons d'inversió, plans de pensions i assegurances d'estalvi) o tenir contractada almenys una assegurança amb l'entitat (no s'inclouen les assegurances d'estalvi, ja que s'engloben en l'opció anterior) .**

 

Procés de contractació

Per poder adherir-te al Pla Cero Comisiones, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots adherir-te al Pla Cero Comisionesomplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d' atención al cliente+34 901 24 62 46 +34 952 07 62 63.

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

O si ho prefereixes, truca'ns al 901 246 246

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

També et pot interessar

Targetes de crèdit

Targetes de crèdit

Tria la targeta que millor s'adapta al teu ritme de vida.

Veure targetes de crèdit
Efectiu UniVía

Efectiu UniVía

Un servei amb què pots enviar diners des del teu compte a qualsevol caixer d'Unicaja Banco a través de Banca Digital.

Veure Efectiu UniVía
UniPay Bizum App

UniPay Bizum App

Arregla els comptes amb els teus amics a l'instant. Envia i rep diners amb el teu mòbil als teus contactes donats d'alta a l'aplicació.

VEURE UNIPAY BIZUM

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".