1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador de risc relatiu al compte.

icon-check-black

Compte

El teu compte vinculat sense comissió d’manteniment1.

icon-check-black

Targeta

La teva targeta de crèdit sense comissió d'manteniment2.

icon-check-black

Transferències en línia

Fes les transferències que necessites sense comissió d'emissió3.

icon-check-black

Condicions

Gaudir del pla Zero Comissions4 és molt més fàcil del que penses.

Pla Zero Comissions Pla Zero Comissions

AIXÒ SÍ ÉS UN PLA

Domicilia la teva nòmina, pensió o subsidi de desocupació i compleix la resta de condicions de l’apartat Requisits.

D’aquesta manera, formaràs part del Pla Zero Comissions i t'estalviaràs les comissions de manteniment del teu compte i la teva targeta, així com les comissions per transferències. Utilitzar els teus serveis més habituals no et costarà res.

Requisits

Cal complir totalment alguna de les dues opcions per poder gaudir del programa d’exempcions de pla Zero.

 

1ª OPCIÓ

 

Requisits bàsics (s’han de complir simultàniament):

  • Domiciliació mensual de nòmina, pensió o desocupació per un import net igual o superior a 600 € (o bé ingressos recurrents* per un import igual o superior a 7.200 € en els 12 darrers mesos, amb almenys un ingrés mensual en sis dels dotze mesos).
  • Consum en targetes de crèdit per un import igual o superior a 1.200 € anuals o un mínim de 2 operacions mensuals. Consulta a les bases del pla Zero Particulars el tipus d’operacions que es tenen en compte per al càlcul del consum.

 

Requisits opcionals (cal complir-ne almenys un):

  • Saldos en l’entitat per un import total igual o superior a 6.000 euros, dels quals el client sigui titular en fons d’inversió (inclosa la gestió discrecional de carteres d’inversió), plans de pensions i assegurances d’estalvi contractats amb Unicaja Banco o amb la seva intermediació.
  • Tenir contractades amb l’entitat i en vigor una o diverses assegurances(**) diferents de l’assegurança d’estalvi (que ja s’inclou en l’opció anterior), la suma de les primes pagades de les quals sigui igual o superior a 100 €.

 

2ª OPCIÓ

 

Requisit bàsic:

  • Saldos en l’entitat per un import total igual o superior a 20.000 euros, dels quals el client sigui titular, en fons d’inversió (inclosa la gestió discrecional de carteres d’inversió), plans de pensions i assegurances d’estalvi..

 

Requisits opcionals (cal complir-ne almenys un):

  • Consum en targetes de crèdit per un import igual o superior a 1.200 € anuals o un mínim de 2 operacions mensuals. Consulta a les bases del pla Zero Particulars el tipus d’operacions que es tenen en compte per al càlcul del consum.
  • Tenir contractades amb l’entitat i en vigor una o diverses assegurances(**) diferents de l’assegurança d’estalvi (que ja s’inclou com a requisit bàsic), la suma de les primes pagades de les quals sigui igual o superior a 200 €.

Procés de contractació

Per poder adherir-te al Pla Zero Comissions, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots adherir-te al Pla Zero Comissions omplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d' atención al cliente+34 952 07 62 63.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Tornar

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.