Tornar
1 / 6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 l'indicatiu de menor risc i 6/6 el de major risc.

Unicaja Banco, S.A. està adherida al fons de garantia de dipòsits d'entitats de crèdit, creat pel Reial decret llei 16/2011, del 14 d'octubre, la cobertura del qual té un import màxim de 100.000€ (o, en els casos de dipòsits no nominats en euros, el seu equivalent en la divisa de què es tracti) per dipositant i entitat de crèdit.

Indicador de risc relatiu al compte.

PLA CERO COMISIONES

TRIA AMB NOSALTRES UNA RELACIÓ DE CONFIANÇA I SENSE COMISSIONS

Ets client i no tens claus d'accés?

Compte

El teu compte vinculat sense comissió d’manteniment(1).

Targeta 

La teva targeta de crèdit sense comissió d'manteniment(2).

Transferències en línia

Fes les transferències que necessites sense comissió d'emissió(3).

Condicions

Gaudir del Pla Cero Comisiones és molt més fàcil del que penses. Veure (4)

Pla Cero Comisiones Pla Cero Comisiones

AIXÒ SÍ ÉS UN PLA

Domicilia la teva nòmina, pensió o subsidi de desocupació i compleix la resta de condicions de l’apartat Requisits.

D’aquesta manera, formaràs part del pla Zero Comissions i t'estalviaràs les comissions de manteniment del teu compte i la teva targeta, així com les comissions per transferències. Utilitzar els teus serveis més habituals no et costarà res.

Consulta las bases del Plan Cero Comisiones para particulares

CONSULTAR BASES PLAN CERO

Requisits

Se requiere cumplir al completo alguna de las dos opciones (1ª opción/2ª opción) para poder disfrutar del programa de exenciones del Plan cero.

 

1ª OPCIÓN

 

Requisitos básicos (se han de cumplir simultáneamente):

  • Domiciliación mensual de nómina, pensión o desempleo por importe neto igual o superior a 600 € (o bien ingresos recurrentes* por importe igual o superior a 7.200 € en los últimos 12 meses, con al menos 1 ingreso mensual en 6 de los 12 meses).
  • Consumo en tarjetas de crédito por importe igual o superior a 1.200 € anuales o un mínimo de 2 operaciones mensuales (Consultar en Bases del Plan Cero Particulares el tipo de operaciones tenidas en cuenta para el cálculo del consumo).

 

Requisitos opcionales (se debe cumplir, al menos, uno de ellos):

  • Saldos por importe total igual o superior a 6.000 euros en la Entidad, de los que el cliente sea titular en: Fondos de inversión (incluidos Gestión Discrecional de Cartera de Inversión), Planes de pensiones y Seguros de ahorro, contratados con Unicaja Banco o con su intermediación.
  • Tener contratado y en vigor con la Entidad uno o varios seguros** distintos del Seguro de ahorro (por quedar contemplado en la opción anterior), cuya suma de las primas pagadas sea igual o superior a 100 €.

 

2ª OPCIÓN

 

Requisito básico:

  • Saldos por importe total igual o superior a 20.000 euros en la Entidad, de los que el cliente sea titular en: Fondos de inversión (incluidos Gestión Discrecional de Cartera de Inversión), Planes de pensiones y Seguros de ahorro.

 

Requisitos opcionales (se debe cumplir, al menos, uno de ellos):

  • Consumo en tarjetas de crédito por importe igual o superior a 1.200 € anuales o un mínimo de 2 operaciones mensuales (Consultar en Bases del Plan Cero Particulares el tipo de operaciones tenidas en cuenta para el cálculo del consumo).
  • Tener contratado y en vigor con la Entidad uno o varios seguros** distintos del Seguro de ahorro (por quedar contemplado como requisito básico), cuya suma de las primas pagadas sea igual o superior a 200 €.

Procés de contractació

Per poder adherir-te al Pla Cero Comisiones, pots anar a qualsevol de les nostres oficines d'Unicaja Banco, on estarem encantats d'atendre't.

 

Si ho prefereixes, també pots adherir-te al Pla Cero Comisionesomplint el formulari de contractació i indicant-hi a quina oficina prefereixes tramitar-lo. En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d' atención al cliente+34 952 07 62 63.

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d'Unicaja Banco des de l'ordinador. L'eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.   

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d'Unicaja Banco. Consulta i realitza operacions bancàries siguis on siguis.   

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.