Tornar
Primera empresa agro

SI TENS LA IL·LUSIÓ, JA HO TENS GAIREBÉ TOT

Ja tens el coneixement, l'experiència, les ganes i la il·lusió que necessites per arrencar el teu projecte agrari. Ja només et queda el més fàcil, aconseguir el finançament adequat perquè la teva empresa comenci a donar els seus primers fruits.

PAC

COMPTA AMB LES AJUDES DES DE JA

No has d'esperar a rebre les ajudes de la PAC per millorar la teva explotació agrària. Pots començar avui mateix sol·licitant un avançament del seu import. Perquè disposis del capital quan realment el necessites, no després.

Necessitats de la collita

OPTIMITZA ELS RESULTATS DE LA TEVA CAMPANYA

Perquè sabem que el sector agrari està a la mercè de l'entorn, i que tampoc és una ciència exacta, tens al teu abast una sèrie de recursos financers per cobrir les necessitats de la teva collita a cada moment

Compra d'instal·lacions

UN PETIT ESFORÇ, UNA GRAN RECOMPENSA

El teu negoci té un gran potencial. Planifica el seu creixement millorant les teva explotació agrària amb línies de finançament exclusives perquè tot sigui molt més fàcil del que t'imagines. Et sorprendran els resultats.

Compres agroindústria

UN PETIT ESFORÇ, UNA GRAN RECOMPENSA

La teva agroindústria té un gran potencial Planifica el seu creixement millorant les teves instal·lacions amb línies de finançament exclusives perquè tot sigui molt més fàcil del que t'imagines. Et sorprendran els resultats.

Exportacions

HI HA NEGOCI MÉS ENLLÀ DE LES TEVES FRONTERES

Fer el salt internacional és molt més segur si comptes amb el suport i l'orientació necessaris d'un grup d'experts que t'acompanyen durant tot el procés. Inicia el teu camí en el comerç internacional amb pas ferm.

Necessitats de circulant

DISPOSA DE TOT EL QUE NECESSITIS

Si la teva empresa necessita liquiditat per afrontar pagaments o fer noves compres, pots comptar amb productes i serveis financers exclusius del sector que tens disponibles amb unes condicions molt avantatjoses.

Primera empresa agroindústria

ETS A UN PAS DE FER-HO REALITAT

El naixement de la teva agroindústria es troba més a prop que mai. Ja només et queda el més fàcil, aconseguir el finançament que necessites per començar i veure com el teu projecte comença a donar els seus primers resultats. Ha arribat el moment, endavant.

Negoci digital agrari

FES EL TEU DIA A DIA MÉS CÒMODE

Hi ha moltes tasques freqüents en la teva gestió agrària que pots realitzar còmodament des de qualsevol lloc i a qualsevol hora a través d'Internet. Només has de conèixer a fons el potencial de la nostra banca electrònica UniVía.

Negoci digital agroindústria

FES EL TEU DIA A DIA MÉS CÒMODE

Hi ha moltes tasques freqüents en la gestió de la teva agroindústria que pots realitzar còmodament des de qualsevol lloc i a qualsevol hora a través d'Internet. Només has de conèixer a fons el potencial de la nostra banca electrònica UniVía.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.