Sector agrari

Tornar

PAC

COMPTA AMB LES AJUDES DES DE JA

No has d'esperar a rebre les ajudes de la PAC per millorar la teva explotació agrària. Pots començar avui mateix sol·licitant un avançament del seu import. Perquè disposis del capital quan realment el necessites, no després.

Necessitats de la collita

OPTIMITZA ELS RESULTATS DE LA TEVA CAMPANYA

Perquè sabem que el sector agrari està a la mercè de l'entorn, i que tampoc és una ciència exacta, tens al teu abast una sèrie de recursos financers per cobrir les necessitats de la teva collita a cada moment

Compra d'instal·lacions

UN PETIT ESFORÇ, UNA GRAN RECOMPENSA

El teu negoci té un gran potencial. Planifica el seu creixement millorant les teva explotació agrària amb línies de finançament exclusives perquè tot sigui molt més fàcil del que t'imagines. Et sorprendran els resultats.

Compres agroindústria

UN PETIT ESFORÇ, UNA GRAN RECOMPENSA

La teva agroindústria té un gran potencial Planifica el seu creixement millorant les teves instal·lacions amb línies de finançament exclusives perquè tot sigui molt més fàcil del que t'imagines. Et sorprendran els resultats.

Exportacions

HI HA NEGOCI MÉS ENLLÀ DE LES TEVES FRONTERES

Fer el salt internacional és molt més segur si comptes amb el suport i l'orientació necessaris d'un grup d'experts que t'acompanyen durant tot el procés. Inicia el teu camí en el comerç internacional amb pas ferm.

Necessitats de circulant

DISPOSA DE TOT EL QUE NECESSITIS

Si la teva empresa necessita liquiditat per afrontar pagaments o fer noves compres, pots comptar amb productes i serveis financers exclusius del sector que tens disponibles amb unes condicions molt avantatjoses.

Primera empresa agroindustria

ETS A UN PAS DE FER-HO REALITAT

El naixement de la teva agroindústria es troba més a prop que mai. Ja només et queda el més fàcil, aconseguir el finançament que necessites per començar i veure com el teu projecte comença a donar els seus primers resultats. Ha arribat el moment, endavant.

Negoci digital agrari

FES EL TEU DIA A DIA MÉS CÒMODE

Hi ha moltes tasques freqüents en la teva gestió agrària que pots realitzar còmodament des de qualsevol lloc i a qualsevol hora a través d'Internet. Només has de conèixer a fons el potencial de la nostra banca electrònica UniVía.

Negoci digital agroindústria

FES EL TEU DIA A DIA MÉS CÒMODE

Hi ha moltes tasques freqüents en la gestió de la teva agroindústria que pots realitzar còmodament des de qualsevol lloc i a qualsevol hora a través d'Internet. Només has de conèixer a fons el potencial de la nostra banca electrònica UniVía.

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".