Tornar

Banca Digital

OPTIMA LA GESTIÓ DE LA TEVA ACTIVITAT AGRÀRIA AMB LA NOSTRA BANCA DIGITAL

Ets client i no tens claus d'accés?

Servei a distància

Opera amb el teu banc des de qualsevol part del món amb accés a Internet.

Disponibilitat total

Accedeix a la nostra banca electrònica les 24 hores tots els dies de l”any.

Senzillesa

Opera de manera senzilla i immediata amb la teva clau d'accés.

Seguretat

Fes les teves operacions habituals amb total seguretat i confiança.

Contratar UniVía Contratar UniVía

BANCA DIGITAL, EL SERVEI INDISPENSABLE QUE ET FA LA VIDA MÉS FÀCIL

Gestiona les finances de la teva empresa agrària de manera immediata siguis o siguis

Hi ha millors maneres d'ocupar el temps que esperant el teu torn a la cua del banc. Pots realitzar les teves operacions i consultes financeres més freqüents de la teva activitat agrària còmodament des de casa, a qualsevol hora, de manera senzilla i immediata. Amb la Banca Digital pots consultar el saldo i moviments dels teus comptes i targetes o fer transferències entre d'altres funcionalitats necessàries del dia a dia empresarial.

Necessites ajuda per operar a la Banca Digital?

Descobreix, pas a pas, com pots fer les principals gestions bancàries de la Banca Digital de manera fàcil i segura.

Consulta la guia d’ajuda
Toda la información sobre UniVía Toda la información sobre UniVía

SEGURETAT I CONFIANÇA, PILARS DE LA NOSTRA BANCA EN LÍNIA

Un servei còmode, senzill i, a més, totalment segur

Per operar a Internet, la tranquil·litat és fonamental. Pel que fa a la seguretat, la Banca Digital té un sistema de signatura electrònica basat en diferents nivells de seguretat per a operacions que impliquen moviments de fons. D'aquesta manera saps del cert que els teus diners s'estan gestionant en un sistema sòlid amb uns estàndards de seguretat elevats.

univia_04 univia_04

AMB MÉS FUNCIONALITATS QUE NO T'IMAGINES

Descobreix tot el que pots fer a través de la nostra banca electrònica

Hi ha operacions i consultes que pots realitzar a través de la Banca Digital que no sabies que podies sense haver de desplaçar-te a l'oficina, com contractar dipòsits, subscriure o reemborsar un fons d'inversió o pla de pensions, recarregar el teu telèfon mòbil, augmentar el saldo del teu compte amb el crèdit de la teva targeta i un llarg etcètera. Per fer aquestes gestions, només has d'identificar-te a la Banca Digital amb les teves claus d'accés i llestos, ja pots començar a operar de manera immediata.

Més informació sobre seguretat i accés

A Unicaja Banco disposem de la millor tecnologia pel que fa a la protecció de la informació dels nostres clients i incorporem estàndards de seguretat elevats a les nostres aplicacions i sistemes destinats a protegir la confidencialitat i integritat de la informació.

 

Consulta les nostres recomanacions i mesures de seguretat, que t'ajudaran a millorar la protecció de les teves consultes i operacions per Banca Digital.

 

Certificat del Sistema de Gestió de Seguretat de la Informació

 

Unicaja Banco disposa d'un sistema de gestió de seguretat de la informació certificat per AENOR d'acord amb la Norma UNE-ISO/IEC 27001:2014.

 

Unicaja Banco manté des de 2007 la certificació de la Norma UNE-ISO/IEC 27001:2014, que regula el sistema de gestió de les bones pràctiques en seguretat de la informació per als seus serveis de banca electrònica, Banca Digital, tant a través de xarxes fixes com a través de xarxes mòbils. Per aquest motiu, es converteix en una entitat que ha estat certificada per l'Asociación Española de Normalización y Certificación (AENOR) en el compliment de la Norma ISO/IEC 27001:2014, que garanteix un excel·lent sistema de gestió de la seguretat de la informació de la seva banca electrònica, Banca Digital.

 

Aquesta distinció demostra la robustesa i fiabilitat dels sistemes informàtics d'Unicaja Banco, assegurant als seus clients el nivell més elevat de seguretat en les seves operacions i transaccions.

Procés de contractació

Per poder fer consultes i operacions amb els teus comptes a través de Banca Digital, només has de ser client d'Unicaja Banco i tenir accés als serveis a distància.

 

Pots contractar els serveis a distància de les següents maneres:

Un cop hagis recollit les teves claus d'accés i la targeta de coordenades a la teva oficina d'Unicaja Banco, podràs operar sense més limitacions que les que tu mateix estableixis en les condicions del contracte.

 

Recorda que, en cas de dubtes o consultes, ens pots trucar al nostre servei d'atenció al client: +34 952 07 62 63

T'ajudem?

Facilita'ns el teu número i ens posarem en contacte amb tu.

Truca'ns al 900 151 948

Si vols, també posem a la teva disposició altres formes de contacte.

Caixers i oficines
Omple el formulari

PRODUCTES I SERVEIS RELACIONATS

ico_sin_comisiones

Banca Digital

Accedeix als teus comptes i productes d’Unicaja Banco a través de l’ordinador. L’eina perfecta per gestionar el teu dia a dia financer.

ico_banca_movil

Banca Mòbil

Accés immediat als teus comptes i productes d’Unicaja Banco. Consulta i fes operacions bancàries siguis on siguis.

Per Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, és important adaptar-se als teus gustos i preferències, per això utilitzem cookies pròpies i de tercers, que recapten dades de connexió que poden vincular-se amb el teu usuari de registre i la finalitat de les quals és mesurar el volum i la interacció dels usuaris a la pàgina web, ajudar a millorar el funcionament i els continguts web, així com els serveis i productes oferts elaborant perfils de comportament, cuidant sempre de la teva privadesa. Pots triar de manera transparent la configuració que millor se t’adapti, sense que això suposi cap canvi en la teva operativitat habitual.