Servicio internacional

Guia de serveis

Adreces i enllaços d'interès per a empreses

Aliances internacionals

Unicaja Banco manté acords de col·laboració amb entitats financeres europees de primer ordre, amb importants beneficis per als clients particulars i per a les pimes que desenvolupen alhora la seva activitat a Espanya i a Europa.

 

Els acords de col·laboració actualment vigents són:

 

Alemanya
DSGV
Sparkasse Aachen
Sparkasse Bielefeld
Sparkasse Bochum
Sparkasse Bonn
Die Sparkasse Bremen
Sparkasse Dinslaken-Voerde-Hünxe
Stadtsparkasse Dortmund
Stadtsparkasse Dresden
Stadtsparkasse Düsseldorf
Stadtsparkasse Duisburg
Kreissparkasse Düren
Sparkasse Essen
Kreissparkasse Esslingen Nürtingen
Frankfurter Sparkasse 1822
Hamburger Sparkasse
Kreisparkasse Hannover
Stadtsparkasse Hannover
Kreissparkasse Heilbronn
Kreissparkasse Köln
Stadtsparkasse Köln
Sparkasse Krefeld
Stadt-und Kreissparkasse Leipzig
Sparkasse Leverkusen
Kreissparkasse Ludwigsburg
Stadtsparkasse Möchengladbach
Stadtsparkasse München
Stadtsparkasse Nürnberg
Stadtsparkasse Oberhausen
Landessparkasse zu Oldenburg
Sparkasse Osnabrück
Mittelbrandenburgische Sparkasse in Postdam
Sparkasse Ratingen
Stadtsparkasse Viersen
Kreissparkasse Waiblingen
Nassauische Spakasse (Wiesbaden)
Landesbank Baden-Württemberg
Caixes d'Estalvis Franceses i Renanes

 

França
Caisse d'Epargne des Alpes
Caisse d'Epargne d'Aquitaine Nord.
Caisse d'Epargne de Flandre
Caisse d'Epargne Llenguadoc Rosselló
Caisse d'Epargne Lorraine Nord
Caisse d'Epargne Pays de l'Adour
Caisse d'Epargne de Rhône Alpes Lyon
Caisse d'Epargne d'Alsace
Caisse d'Epargne de Bretagne
Caisse d'Epargne d'Ille de France Paris
Caisse d'Epargne Loire Drôme Ardèche
Caisse d'Epargne Midi-Pyrénées
Caisse d'Epargne Pays de la Loire
Caixes d'Estalvis Franceses i Renanes

 

Itàlia
Ubibanca

 

Luxemburg
Banque et Caisse d'Epargne de l'État de Luxembourg

 

Marroc
Société Générale

 

Regne Unit
Lloyds Bank TSB Plc


Aquests acords se signen amb uns objectius clars:

  • Donar suport al desenvolupament de l'activitat exportadora i importadora dels clients pimes d'Unicaja a través d'una àmplia gamma de serveis per apropar-se de manera adequada als mercats exteriors.
  • Finançament a clients procedents del país d'implantació de l'entitat col·laboradora per a l'adquisició de béns immobles a Espanya.

Operacions d'internacional

Comptes i dipòsits d'estalvi

 

Els clients poden obrir a Unicaja Banco comptes a la vista o a termini en qualsevol divisa, al millor interès del mercat i amb tot tipus de serveis bancaris associats: talonari de xecs, domiciliacions, targetes, etc.

 

Préstecs

 

Unicaja Banco ofereix als seus clients, residents i no residents, la possibilitat de contractar un préstec personal o amb garantia hipotecària en qualsevol moneda cotitzable en el mercat de divises espanyol.

 

Canvi de divises

 

A Unicaja Banco els clients poden comprar i vendre bitllets denominats en qualsevol moneda estrangera cotitzable en el mercat espanyol de divises als millors preus del mercat. Mira les cotitzacions del dia.

 

Transferències

 

És el mitjà de pagament internacional més ràpid i assequible. Amb més de 2.000 bancs corresponsals, Unicaja pot enviar transferències a qualsevol part del món, en qualsevol divisa, i en el temps més breu. A més, el sistema SWIFT ofereix una completa seguretat en l'enviament i recepció de les transferències de l'exterior. L'abonament dels fons, tant de les transferències rebudes com de les emeses, es fa en el temps més reduït possible, i els clients reben comunicació detallada de tota l'operació. Codi SWIFT / BIC d'Unicaja UCJAES2M (enviament de transferències a l'exterior).

 

Per obtenir el codi SWIFT / BIC d'altres entitats bancàries, pots consultar-loaquí.

 

Girs d'emigrants

 

Els emigrants espanyols residents a Europa poden transferir fons als seus comptes a Unicaja Banco a través de les oficines de representació en unes condicions molt avantatjoses.

Normativa per a no residents

Els clients no residents, en establir una relació financera amb Unicaja, s'han d'acollir a la normativa espanyola específica per als no residents. La documentació que ha d'aportar el client no resident en obrir-se un compte és:

 

Espanyol no resident

 

Identificació

  • Fotocòpia del DNI, passaport o NIF fiscal

Residència

  • Certificat consular, emès pel Consolat d'Espanya del país de residència del nacional espanyol no resident a Espanya (validesa 2 anys).

Fiscalitat

  • Declaració fiscal. És un document facilitat per Unicaja, en què el client declara que cotitza fiscalment davant la Hisenda d'un país estranger. Obligatori per a la contractació de comptes d'estalvi i imposicions a termini fix (validesa 2 anys)
  • Certificat de residència fiscal (RD 1816/1991). És un document emès per l'autoritat fiscal d'un país estranger que certifica, amb validesa d'un any, que el client compleix les seves obligacions fiscals en aquest país. Obligatori per a la resta de les operacions.

Estranger no resident

 

Identificació

  • Fotocòpia del passaport

Residència

  • Certificació negativa de residència a Espanya proporcionada per la Direcció General de la Policia (Ministeri de l'Interior). Si el client és un no resident de nacionalitat no espanyola, Unicaja pot sol·licitar-la en el seu nom directament davant el Ministeri de l'Interior (validesa 2 anys)

Fiscalitat

  • Declaració fiscal. És un document facilitat per Unicaja, en què el client declara que cotitza fiscalment davant la Hisenda d'un país estranger. Obligatori per a la contractació de comptes d'estalvi i imposicions a termini fix (validesa 2 anys)
  • Certificat de residència fiscal (RD 1816/1991). És un document emès per l'autoritat fiscal d'un país estranger que certifica, amb validesa d'un any, que el client compleix les seves obligacions fiscals en aquest país. Obligatori per a la resta de les operacions.

Unicaja Banco S.A., titular de la pàgina web, utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de: mesurar el volum de visites de la pàgina web i les interaccions dels usuaris, elaborar perfils de comportament d'aquests usuaris i poder personalitzar la informació que l'usuari visualitza a la web. L'usuari podrà acceptar totes les cookies o rebutjar-les fent clic a l'enllaç "Canviar configuració".